Aboutaleb opent nieuw hoofdkantoor Coca-Cola Nederland in Rotterdam

Aboutaleb opent nieuw hoofdkantoor Coca-Cola Nederland in Rotterdam
 • Food-en-retail
 • 14 jan 2019 @ 10:58
 • 7021 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • InnovatieFoodMarketing

Het nieuwe hoofdkantoor van Coca-Cola in Nederland in Rotterdam is officieel geopend door burgemeester Aboutaleb.Het betreft een modern, innovatief en duurzaam kantoor waar Coca-Cola de intrek heeft genomen: MM25 in Rotterdam-Alexander.

Burgemeester Aboutaleb over de keuze voor zijn stad: 'Rotterdam heeft alles te bieden: een jonge stad met veel culturen, een immense dynamiek en er is altijd veel te beleven. Kortom, het juiste DNA dat perfect aansluit bij de doelgroep en mentaliteit van Coca-Cola. Ik vind het belangrijk dat bedrijven die zich in Rotterdam vestigen daadwerkelijk iets teruggeven aan de omgeving in het kader van learn, earn en return. Het is fantastisch om op die manier de binding met je lokale omgeving te organiseren en daar is Coca-Cola heel goed in.'

Duurzaamheid en slimme technologie
MM25 is ontwikkeld door projectontwikkelaar OVG Real Estate, koploper op het gebied van duurzaamheid en slimme technologie. Door de toepassing van diverse duurzame technologieën zoals klimaatplafonds, LED-verlichting en warmtewerend glas is het gebouw volgens Coke met recht een ‘SMART building’ te noemen. 'De sterke merkidentiteit van Coca-Cola is voelbaar door het gehele pand. Het design straalt een huiselijk gevoel uit door het gebruik van warme kleuren. Het vele staal is een weerspiegeling van het stoere en ruwe van Coca-Cola en van de stad Rotterdam', schrijft het merk trots.
(PvWK)


Kijkje in het nieuwe kantoor

Over Coca-Cola in Nederland
'‘Coca-Cola’ bestaat in Nederland uit verschillende bedrijven. Coca-Cola Nederland maakt deel uit van The Coca-Cola Company groep. The Coca-Cola Company en haar dochtermaatschappijen zijn eigenaar van de merken. Zij staan in voor de consumentenmarketing en het basisconcentraat voor de drankjes dat verkocht wordt aan Coca-Cola European Partners Nederland. Coca-Cola European Partners Nederland produceert, verdeelt en/of verkoopt Coca-Cola, Coca-Cola life, Coca-Cola zero sugar, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Aquarius, Minute Maid, Glaceau Smartwater, Chaudfontaine, Monster*, Fernandes*, Capri-Sun*, Appletiser, FINLEY, Honest en Fuze Tea. Deze merken zijn samen goed voor meer dan zeven miljoen consumpties per dag in Nederland. Coca-Cola Nederland en Coca-Cola European Partners hebben in Nederland meer dan 725 medewerkers verdeeld over twee vestigingen. Merken met een (*) markering horen overigens niet aan de The Coca-Cola Company groep toe.'

(bron: C-C C)

 

Foto boven: de officiële opening door burgemeester Aboutaleb, Jaap Wassink (VP & Country Director Coca-Cola European Partners Nederland) en Ben Bijnens (Country Director Coca-Cola Nederland).

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken