Jamin en Deliveroo lanceren samenwerking met Pasen

Jamin en Deliveroo lanceren samenwerking met Pasen
  • Food-en-retail
  • 19 apr 2019 @ 11:53
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • MarketingPromotieFood

Wie dit jaar de paasbrunch extra smaakvol en feestelijk wilt aankleden of last minute nog wat te verstoppen nodig heeft voor tijdens de ‘Paasei zoektocht’, kan nu via Deliveroo paaseitjes van Jamin bestellen in 50 smaken.

Sinds kort is Jamin namelijk aangesloten bij de bezorg-app van Deliveroo en is het aantal steden waarin snoep van Jamin wordt bezorgd uitgebreid tot maar liefst acht: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Leiden, Tilburg en Den Haag.

'Pasen kent wereldwijd zo haar tradities. Waar men in Bermuda gaat vliegeren, houden ze in Polen van een vriendelijk Paaswatergevecht. En in Luxemburg kent men de heuse Pretzelzondag, waarbij de jongen het meisje dat hij leuk vindt een pretzel uitdeelt. In Nederland houden we het gewoon bij het "ei". Eieren verven, eieren verstoppen en vooral veel eieren opeten. Ook bij Jamin zijn de paaseieren een groot succes', aldus Jamin.

50 smaken
Het is een spectaculair smaakfestijn bij Jamin, want er is maar liefst keuze uit 50 verschillende paasei chocolade smaken. Van discodip tot watermeloen smaak, belooft de bekende snoepwinkel. 'Maar ook paaseitjes gevuld met lavendel en stroopwafel. Speciaal voor Pasen is de rijkelijk gevulde paaseidoos nu ook via Deliveroo te bestellen. Dus genoeg chocolade-eitjes voor de hele familie.'
(PvWK)


Over Deliveroo
'Deliveroo is een prijswinnende bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt wereldwijd samen met meer dan 80.000 geliefde restaurants, en met 60.000 bezorgers om de beste maaltijdbezorging ter wereld te bieden. Het hoofdkantoor van Deliveroo zit in Londen, het bedrijf heeft daarnaast ruim 2500 werknemers in kantoren over de hele wereld. Deliveroo is actief in meer dan 500 plaatsen en steden in 14 landen, te weten: Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten, Kuwait en het Verenigd Koninkrijk. Kijk voor meer informatie op: www.deliveroo.nl.'
(bron: Deliveroo)

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken