[FIM] Fermenteren, roken & inmaken: alles over vergeten keukentechnieken

[FIM] Fermenteren, roken & inmaken: alles over vergeten keukentechnieken
  • Food-en-retail
  • 10 mei 2019 @ 09:10
  • 12879 x gelezen
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • MerkenFood

Food Inspiration Magazine is het digitale vakblad voor de foodservice-professional die op zoek is naar innovatie en inspiratie. Volgers van MT-platform food&retail krijgen een gratis link om mee te lezen. Met deze editie: 'Alles over vergeten keukentechnieken'. Geniet ervan!

'Nederlandse en Belgische chefs gebruiken het vaakst rooktechniek in hun keuken. Gevolgd door fermenteren.'
Onderzoek Food Inspiration (2019)

Naast het herontdekken van ‘vergeten' ingrediënten, gebruiken steeds meer chefs ‘vergeten' keukentechnieken. Roken, fermenteren, inmaken en drogen maken een revival mee. Niet langer vanwege de houdbaarheid, maar om smaak te maken!

Lees over:
* Herontdekte technieken
* Slimmer in 90 seconden
* De rookmagiër 
*Verrotting wordt verleiding

KLIK HIER VOOR DE LINK NAAR FIM - HET MAGAZINE

(PvWK)

Met dank aan redactie FIM.

Beeld '2019' boven: cover FIM mei 2019

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

ISMI

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events
  • ✔ Gratis tablet versie

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken