[podcast] #Crunch 12: Waar zijn de foodtrends van 2025?

[podcast] #Crunch 12: Waar zijn de foodtrends van  2025?
  • Food-en-retail
  • 20 jun 2019 @ 11:46
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • MarketingFoodPodcast

Hier is de nieuwe Crunch! Journalist Marcus Polman interviewt vandaag Peter Heshof, die jarenlang in marketingfucties voor onder meer Knorr en Heinz werkte voor hij zijn eigen trendbureau Bloom startte. Hij belicht foodtrends... ver vooruit!

Waar zijn de foodtrends van  2025? En: hoe kun je je daar nú al op voorbereiden?

Peter Heshof (foto) adviseert a-merken van naam en faam hoe zij kunnen inspelen op de foodtrends van nu én morgen. Maar hoe komen deze trends tot stand? En zijn foodtrends eigenlijk goed te voorspellen? En zo ja, wat kan je daarmee doen als foodmerk?

Je hoort in deze uitzending:

* Hoe de consumentenbehoeften op gebied van eten &drinken, volgens hem, de komende 5 tot 10 jaren gaan veranderen
* Wat de toekomstige dominante foodtrends gaan worden
* En hoe je daar als foodmerk nu al strategisch op in kan spelen

Crunch is een co-productie van foodjournalist Marcus Polman in samenwerking met MarketingTribune en Het PR Bureau.
(PvWK)

Beluister de podcast via Soundcloud hier onderop!


Voorspelmodel van Bloom

in de aanstaande MarketingTribune MT12-19 printeditie die dinsdag 25 juni verschijnt, leest u meer over het thema 'Retail, retailrecepturen van de toekomst'. Reserveer nu uw eigen editie.

EERDERE UITZENDINGEN
[podcast] Crunch #1 - Fish Tales
[podcast] Crunch #2 - De Hippe Vegetariër 
[podcast] Cruch #3 - Hiske Versprille en culi-recensies
[podcast] Cruch #4 - W-Hotel over hotels in 020
[podcast] Crunch #5 - Foodstart ups hebben de toekomst
[podcast] Crunch #6 - bestseller-chef Yotam Ottolengi
[podcast] Crunch #7 - Foodretail meets Foodservice
[podcast] Crunch#8 - Harald Lek over Marqt en foodtrends
[podcast] Crunch#9 - Mister Kitchen en AH
[podcast] Crunch#10 - Bright Kitchen over succes dark kitchens
[podcast] Crunch#11 - Too Good To Go versus voedselverspilling 



Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken