[video] 27 mei: Sandenburg Breakfast Meet-up over de (verkoop)kracht van beleving

[video] 27 mei: Sandenburg Breakfast Meet-up over de (verkoop)kracht van beleving
 • Food-en-retail
 • 27 mei 2020 @ 09:30
 • 20665 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • MarketingWinkelen

Nu we (bijna) weer naar buiten mogen ontbijten we woensdag 27 mei 9.00-10.00 over de (verkoop)kracht van beleving. Experience marketeer Renze de Vries DST - het experience bureau heeft er een praktisch boek over geschreven. Woensdag live te volgen op MarketingTribune via onderstaand venster.

Retail- en merkkenners Markus Konings en Rupert Parker Brady praten met Renze en twee ervaringsexperts: Wiebe Willig (Kaasmakerij Henri Willig) over 'kaasbeleving' en Esdert Prins (G4S) over innovaties met geldoplossingen. Mediapartner is MarketingTribune. Noteer in je agenda en volg het gesprek nu live via deze directe verbinding met de studio. Of nog makkelijker: kijk op het venster hieronder.
 

De gasten zijn als gezegd Renze de Vries, directeur/partner DST – Het experience bureau. Hij is auteur van het nieuwe e-book ‘Experience driven sales. De impact van beleving in sales-processen’. Aan tafel zitten twee directieleden van grote bedrijven die met DST een experience hebben ontwikkeld.

Dat is Wiebe Willig, algemeen directeur Henri Willig Group. Deze 'kaaskoning van Nederland' heeft drie kaasboerderijen in Noord-Holland, waaronder Catharina Hoeve Zaanse Schans (125.000 bezoekers per jaar), de Kaaswaag in Edam en 24 kaaswinkels , waarvan twee in Duitsland en een in Oostenrijk. Veel van zijn Henri Willig winkels bevatten ook een museum. Hij is ook eigenaar van de Cheese & More by Henri Willig winkels. De nieuwste winkel is geopend in Leidsendam in Westfield Mall of the Netherlands.

Bij hen schuift aan Esdert Prins, Head of Solutions Development, G4S Global Cash Division. (de casus staat ook in het e-book vermeld). Prins heeft op de kop af zes jaar geleden een G4S Innovation Centre geopend in het hoofdkantoor in Utrecht. Deze experience verbindt persoonlijke interactie met moderne technologie. G4S biedt ondernemers en bedrijven een grondige analyse van hun eigen situatie aan, aan de hand van het 7C-systeem: Costefficiency, Cashflow, Convenience, Control, Continuity, Customer focus, Crime prevention. Het centre is onderverdeeld in why, how en what ruimtes. Bezoekers ondergaan eerst een mindsetshow over de why van G4S. Vervolgens gaan ze in workshopvorm aan de slag met de how-vraag: hoe kunnen ze hun cashproces efficiënter inrichten – mét de expertise van G4S. De experience eindigt in de what-ruimte, waar – pas voor het eerst – apparatuur te zien is. Een bewuste routing: niet de producten van G4S staan centraal, maar het gesprek over waar klanten van wakker liggen en hoe het beter kan.

Ontbijt 27 mei 9.00-10.00 live mee en stel vragen.Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken