[video] 10 juni Sandenburg Breakfast Meet-up: innovators in food

[video] 10 juni Sandenburg Breakfast Meet-up: innovators in food
  • Food-en-retail
  • 10 jun 2020 @ 08:58
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • ConceptenMarketing

Start-ups en scale-ups doen er alles aan om gezien en gegeten te worden. Woensdag 10 juni in de Sandenburg streaming broadcast i.s.m. MarketingTribune zitten aan de ontbijttafel vier gasten die bewezen succesvol zijn: Peter Beukers, Joost Rietveld, Marien Meurs en Merick Schoute. Kijk mee!

Het mag duidelijk zijn dat deze tijd ondernemers vindingrijk maakt. Zeker de vernieuwers op het gebied van food zijn er volop mee bezig. Start-ups en scale-ups doen er alles aan om gezien en gegeten te worden. Aan de ontbijttafel vanSandenburg zitten woensdag 10 juni vier gasten die bewezen succesvol zijn. Quote 500 food dragon en ondernemer Peter Beukers, die onder meer investeert in Stach Food en Poké Perfect en op dit moment de 100% natuurlijk cracker On Oats in de markt zet. De tweede tafelgast is Joost Rietveld, 2,5 jaar geleden oprichter en managing director van social enterprise Too Good to Go Nederland, het internationale online platform van waste warriors dat inmiddels in 14 landen actief is. In Nederland zijn er 3500 locaties in horeca, foodservice en retail bij Too Good To Go aangesloten.

Derde gast is Marien Meurs, sinds 2014 mede-oprichter en directeur van Koeckebackers, waarbij het behalve lekkere koek draait om arbeidsparticipatie en inclusiviteit. De social enterprise kwam onlangs in het nieuws met de 1,5 meter ‘koeck’ op het werk voor een veilige afstand. De vierde gast is Merick Schoute. Deze voormalige category manager bij Albert Heijn startte in 2018 samen met een voedseltechnoloog Holie Foods. Deze impact start-up verkoopt uitsluitend 100% plantaardige producten in de supermarkt, zoals granola en hummus onder dezelfde naam. Op dit moment ontwikkelt Merick en zijn compagnon een vleesvervanger.
(PvWK)

Ontbijt 10 juni 2020 van 9.00 – 10.00 uur live mee en stel vragen via de chat op YouTube of stuur je vraag via een tweet naar de redactie van MarketingTribune of direct naar parkerbrady@sandenburg.com. Via onderstaand venster is de uitzending straks live en kosteloos te volgen.

 



Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken