21 food- en horecatrends voor 2021

21 food- en horecatrends voor 2021
  • Food-en-retail
  • 18 jan 2021 @ 08:28
  • 12258 x gelezen
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • TrendsOnderzoekMarketing

Wat brengt 2021, behalve een vaccin tegen het coronavirus? Misset Horeca vroeg negen trendwatchers naar hun voorspellingen voor het nieuwe jaar en verzamelde ze in 21 ontwikkelingen.

1. Hybride formats

Om het succes van je concept te vergroten, is het zaak om te kijken naar de verschillende invalshoeken van dat wat je aanbiedt. Welke ‘route to market’ bewandel je om (meer) omzet te genereren en je doelgroep te bereiken? Denk aan de realisatie van een dark kitchen (zie trend 2), afhalen en bezorgen (trend 3), maaltijdboxen (trend 14), kleinere footprints (minder vierkante meters), food retail, drive thru’s en de digitalisatie van ‘brick-and-mortar’ …

Lees hier verder op MH

Kijk hier [icoon 4] naar de foodtrends 2021 volgens 'Jongeniconen' op MarketingTribune.nl (intussen 60K+ keer gelezen). Fotocredit: Unsplash

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

Whitepapers


  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken