Thuisbezorgd.nl bezorgt in stadions EK20

Thuisbezorgd.nl bezorgt in stadions EK20
 • Food-en-retail
 • 8 jun 2021 @ 13:24
 • 17809 x gelezen
 • Link
 • Sjaak Hoogkamer
  Sjaak Hoogkamer

  hoofdredacteur
  MarketingTribune
 • Innovatie

De Johan Cruijff ArenA in Amsterdam heeft een primeur tijdens het EK. Thuisbezorgd.nl start tijdens EK20 een pilot met het bezorgen van eten en drinken in voetbalstadions.

Naast de Johan Cruijff ArenA doet ook de Allianz Arena in München mee aan de pilot. Fans in geselecteerde vakken kunnen zo eenvoudig met hun smartphone eten en drinken bestellen tijdens de wedstrijd, zonder hun zitplaats te hoeven verlaten. Dit betekent geen lange wachtrij meer tijdens de rust of weglopen van je plek nét als er gescoord wordt. De nieuwe service is beschikbaar voor publiek in geselecteerde vakken van de Johan Cruijff ArenA tijdens alle UEFA EURO 2020 wedstrijden.

Met deze pilot wil Thuisbezorgd.nl als officiële partner van EURO 2020 het bezorgen van eten in voetbalstadions in heel Europa mogelijk maken.

De introductie van de nieuwe service volgt kort na de bekendmaking van het bedrijf dat het de komende jaren ook samenwerkt met UEFA voor nog 11 andere competities, waaronder de Champions League, Europa League en de vrouwencompetities. Thuisbezorgd.nl wil het voor voetbalfans in het stadion net zo makkelijk maken om eten te bestellen als thuis op de bank.

Fans in geselecteerde vakken in het stadion bestellen gedurende deze pilot gemakkelijk hun eten en drinken bij de horecagelegenheden in het stadion via de QR-code die bij hun zitplaats is te vinden.

De goed herkenbare bezorgers weten hierdoor precies waar het eten naartoe moet en brengen de bestelling in een oranje buikbak. De nieuwe bezorgservice voor eten en drinken is gratis voor publiek en horecagelegenheden in het stadion. Net als bij de maaltijden die aan huis worden geleverd, houden de bezorgers in het stadion rekening met de geldende corona-maatregelen.

Marijn Luchtman, Global Head of Sponsorships Just Eat Takeaway.com: ‘We kijken enorm uit naar het EK voetbal en hopen er voor alle fans een feest van te maken. Of dat nu thuis is of in het stadion; we willen het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om van lekker eten te genieten. We zijn dan ook erg trots dat het met deze innovatie mogelijk wordt om tijdens het EK in de Johan Cruijff ArenA eten en drinken te bestellen.’

 

 

 

 

Sjaak Hoogkamer

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken