Corine Duchenne nieuw bestuurslid Vedis Retail Platform

Corine Duchenne nieuw bestuurslid Vedis Retail Platform
  • Food-en-retail
  • 22 apr 2022 @ 11:31
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • WinkelenPersonalia

Op de jaarlijkse ALV maakt het Vedis Retail Platform bekend dat Corine Duchenne is toegetreden tot het bestuur. Het Vedis bestuur zegt bij monde van voorzitter Jan-Derek Groenendaal heel verheugd te zijn met haar komst.

Duchenne heeft inmiddels meer dan 25 jaar retail ervaring en is sinds 2020 managing director bij Praxis. ‘Mijn ervaring in de branche en goede dosis creativiteit ga ik nu ook inzetten binnen het bestuur van Vedis. Toen ik laatst gevraagd werd om een presentatie te geven over ons Praxis City concept, kwam Vedis op mij over als een inspirerende en informele club van retail professionals. Ik kijk er enorm naar uit om hieraan bij te dragen en mijn kennis en kunde in te zetten voor het retail platform,’ aldus Corine.

Vedis Retail Platform is naar eigen zeggen hét platform waar de verschillende disciplines uit de retailsector samenkomen. Voornaamste doelstelling is het verzamelen, vergroten en uitwisselen van kennis in de retailbranche. We inspireren elkaar en samen signalering we ontwikkelingen die ons innoveren.

Het Retail Platform volgt de diverse processen van alle vormen van retail op de voet. De trends, het allesbepalende consumentengedrag, de management topics, economische en politieke aspecten worden nauwgezet gevolgd. Duurzaamheid is een van de onderwerpen die hoog op hun agenda staat. Goede en duidelijke presentaties, samen met mooie en open discussies, hebben tot veel nieuwe inzichten en ontwikkelingen geleid.

Dit jaar heeft Vedis ook weer een inspirerend programma en worden haar leden op maat bediend waardoor zij de mogelijkheid hebben om zich goed en blijvend te manifesteren in de altijd in beweging zijnde retailbranche. Vedis bestaat inmiddels 55 jaar. Het werd in 1963 opgericht op initiatief van Anton Dreesmann.

Corine sluit zich in het bestuur aan bij:

Voorzitter Jan-Derek Groenendaal, managing director Grandvision Benelux
Secretaris Julius Remarque, CEO en mede-eigenaar van Oogwereld
Penningmeester Chris Meijers, interim manager
Kitty Koelemeijer, hoogleraar marketing & retailing en directeur van het center voor marketing & supply chain management aan Nyenrode Business University
Frans van der Kraan, leasing and commercial director Via Outlets
Bart van den Nieuwenhof, CEO Hans Anders groep
(PvWK)

Voor meer informatie, de evenementen en het lidmaatschap van Vedis Retail Platform, kijk op www.vedis.org

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken