VanMoof onthult next generation e-bikes met nieuw instapframe

VanMoof onthult next generation e-bikes met nieuw instapframe
  • Food-en-retail
  • 6 apr 2022 @ 13:22
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • IntroductieProductdesignCustomer Experience

VanMoof maakt haar nieuwste range e-bikes bekend: de VanMoof S5 en A5. Een ultrastille motor, lange-afstandsaccu, krachtige boost en de laatste VanMoof-antidiefstaltechnologie behoren tot de volledig vernieuwde features.

Bekijk in het venster hieronder de introductiefilm.

De nieuwe Halo Ring Interface in het stuur, gemaakt van LED-lichtringen, geeft nu real-time informatie over snelheid, accuniveau, ontgrendelen en meer. Het langverwachte lage-instapframe van de A5 opent een nieuwe kans om meer riders wereldwijd hun eerste e-bike ervaring te bezorgen. 

Nieuw instapframe
Beide nieuwe 5-Series frames bieden riders de meest gebruiksvriendelijke en toegankelijke VanMoof e-bikes tot nu toe. De S5 is een vernieuwde versie van het onmiskenbare rechte VanMoof-frame met iets kleinere wielen. Door de hoge rijpositie blijft dit de beste keuze voor lang en relaxed rijden. Het gloednieuwe schuine A5-frame is ontworpen voor een bredere toegankelijkheid en houdt riders dicht bij de weg. De lagere instap maakt het makkelijker om op en af te springen en verhoogt het comfort en vertrouwen voor mensen die voor het eerst op een e-bike stappen. Bovendien is de A5 voorzien van meerdere opties om bagage mee te nemen, waardoor hij perfect is voor in de stad. Hij is ontworpen om bijna net zo veel te vervoeren als een kleine stadsauto. 

'De A5 is ons eerste one-frame-fits-all, waarmee we e-bikes voor een breder publiek toegankelijk maken', zegt Ties Carlier, medeoprichter VanMoof .

Makkelijk en intuïtief gebruik
Gebruiksvriendelijkheid stond naar eigen zeggen voorop in het ontwerpproces met als vereiste dat zelfs beginnende e-bikeriders zich zeker genoeg voelen om de fiets te gebruiken. De eerste Halo Ring Interface, die in het stuur van de e-bikes geïntegreerd zit, is een nieuwe kenmerkende feature die riders directe en intuïtieve informatie geeft. Het toont de snelheid, het accuniveau en de connectiviteit. 

'Op een e-bike rijden zou supermakkelijk moeten zijn. Dankzij de Halo Ring Interface is onze Gen 5 een e-bike waar zelfs nieuwkomers van zullen genieten, zonder ooit de handleiding erbij te hoeven pakken', zegt Job Stehmann, VanMoof Head of Product Design.

De befaamde VanMoof-antidiefstaltechnologie is verbeterd met een vernieuwde in-wheel Kick Lock, grotere pin en nieuwe automatische terugtrekfunctie. De fiets beveiligt zichzelf met een tik en ontgrendelt automatisch als de rider weer in de buurt komt. Een nieuwe optionele telefoonhouder en USB-C-oplaadpoort transformeren de telefoon van elke rider in een dashboard. Dit maakt navigeren en onderweg opladen eenvoudig en dankzij de geüpdatete VanMoof-app biedt het ook nog eens een datarijke rit.
(PvWK)


Beelden van de geheime sneak preview sessie j.l. donderdag voor tech influencers en een handvol Europese vakpers, waaronder MarketingTribune, in bar 'Mur Mur' pal naast het VanMoof HQ Amsterdam
(foto's: PvWK)


Presentatie Karlijn Marchildon, Head of Global Communication & Brand VanMoof



Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken