Warenhuis TK Maxx opent grootste vestiging in Nederland

Warenhuis TK Maxx opent grootste vestiging in Nederland
 • Food-en-retail
 • 15 apr 2022 @ 09:00
 • 23347 x gelezen
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • WinkelenStrategie

De retailer die het straatbeeld in het centrum van Amsterdam binnenkort gaat veranderen, is naar eigen zeggen warenhuis TK Maxx. Op het centraal gelegen Damrak bouwt de off-price retailer momenteel aan haar grootste vestiging in Nederland.

Op donderdag 12 mei 2022 wordt om 10:00 uur de rode loper uitgerold voor de feestelijke opening van TK Maxx Damrak Amsterdam, meldt deze nieuwe retailer.

Schatkamer van de stad
Met topmerken, designeritems en nieuwe labels die tot 60 procent goedkoper zijn dan de adviesprijs, draait alles bij TK Maxx om ‘schatzoeken’. De inkopers van het wereldwijd bekende merk reizen de wereld af, op zoek naar parels, om te zorgen voor een steeds veranderend aanbod van de leukste kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware. De vijf verdiepingen aan grote merken tegen kleine prijzen, maakt het nieuwste warenhuis naar eigen zeggen dé schatkamer van de stad. Momenteel wordt voor de nieuwe formule de voormalige C&A flagshipstore naast de Primark grondig verbouwd. C&A verkast zelf naar de Kalverstraat, zoals MarketingTribune eerder berichtte.

Vijftiende winkel van Nederland
Sinds de komst van TK Maxx naar Nederland in 2016, heeft deze off-price retailer winkels geopend in alle windstreken van ons land en het warenhuisaanbod uitgebreid met een bijzonder concept. TK Maxx blijft uitbreiden en de winkel op het Damrak zal de vijftiende winkel in Nederland worden. Met een oppervlakte van maar liefst 4.400 vierkante meter wordt dit ook meteen de grootste TK. Amsterdam telt al winkels van de keten in Osdorp en in de Amsterdamse Poort.
(PvWK, beeld: TK Maxx in aanbouw op Damrak)

planning:
TK Maxx Damrak Amsterdam
adres: Damrak 79
openingsdatum: donderdag 12 mei 2022
openingstijd: 10.00 uur

 

Over TK Maxx
'TK Maxx is Europa's meest toonaangevende warenhuis met een groot aanbod aan designeritems, topmerken en nieuwe labels, tegen een prijs die altijd tot 60% goedkoper is dan de adviesprijs. Je vindt bij TK Maxx schatten in de categorieën fashion, accessoires, schoenen, home, beauty, reizen, speelgoed en gadgets voor zowel vrouwen, mannen, als kids. TK Maxx is altijd op zoek naar besparingen, bij elke stap die zij zetten, om dit door te kunnen geven aan de klanten. TK Maxx is onderdeel van van TJX Europe met meer dan 600 winkels verspreid over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Moederbedrijf, The TJX Companies, Inc, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de Verenigde Staten, is in negen landen actief en heeft meer dan 4.000 winkels. TK Maxx heeft naast Damrak momenteel 14 winkels in Nederland, in: Almere, Amsterdam (2), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam (2) en Zoetermeer. TJX Europe streeft ernaar een verantwoordelijke retailer te zijn, of dat nu als werkgever is, in de supply chain, door het werk met lokale gemeenschappen of het minimaliseren van de impact op het milieu.' Meer informatie vind je via deze link.
(bron: TJX Europe)

 

 

 

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken