Stadshart Amstelveen in feeststemming met komst Berenparade

Stadshart Amstelveen in feeststemming met komst Berenparade
 • Food-en-retail
 • 24 nov 2022 @ 08:43
 • Link
 • Peter van Woensel Kooy
  Peter van Woensel Kooy

  senior redacteur, merk-expert
  MarketingTribune
 • DoelgroepenWinkelen

Tot en met 8 januari 2023 is De Berenparade weer te zien in Stadshart Amstelveen. De berenfamilie bestaat uit veertien metershoge verlichte beren verspreid door het gehele winkelcentrum.

Doekl van de shoppermarketeers is meer traffic en extra gezelligheid in het Stadshart Amstelveen. Alle beren vertegenwoordigen volgens de initiatoren een beroep: van bouwvakker tot brandweer en van dokter tot schoonmaker. In het Binnenhof kan men op de foto met een deel van de berenfamilie. Zelfs de metershoge beer die jarenlang in het winkelcentrum stond, is terug in een mini-versie. Tevens is dit jaar het prentenboek ‘Een beregoede nacht’ te koop. Het verhaal over mascotte Sammie het zwijntje en de beren speelt zich af in Stadshart Amstelveen en is verkrijgbaar bij de receptie van het winkelcentrum, boekhandel Libris Venstra en Stadscafé de Pannenkoek. Het boek kost €7,50 en alle opbrengsten worden gedoneerd aan Stichting KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Bezoekers kunnen op zondag 27 november en 11 december van 10.30 tot 11.00 uur langskomen bij Stadscafé de Pannenkoek voor een gratis voorleessessie van het prentenboek.

Een sfeer die niet online te vinden is
'De komst van De Berenparade in ons winkelcentrum is altijd een feest. Vanaf dat moment zijn ook alle winkels in de feestsferen en zorgen we met elkaar voor een magische winkelbeleving voor tijdens de dagelijkse boodschappen of de kerstinkopen en dat staat bij ons hoog in het vaandel. De letterlijk schitterende beren die worden vergezeld met andere dieren uit het dierenrijk, zorgen voor een sfeer die niet online te vinden is. Dit jaar komt ook het prentenboek ‘Een beregoede nacht’ weer terug en organiseren we samen met Stadscafé de Pannenkoek voorleessessies. Ik nodig dan ook al onze jongste bezoekers en hun ouders uit om te komen. Alle opbrengsten van dit boek gaan naar Stichting KiKa, het goede doel waar wij ons al jaren voor inzetten', aldus Shopping Center Manager Eduard Helwig.
(PvWK)

 

Over Stadshart Amstelveen
'Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan meer dan 140 winkels en restaurants, zoals de Bijenkorf, ZARA, Dille & Kamille, Intimissimi, Calzedonia, Massimo Dutti, Nespresso, NA-KD en Anne&Max. Naast deze bekende merken, zijn er ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten te vinden. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open met jaarlijks 10 miljoen bezoekers.'Voor meer informatie zie: www.stadshartamstelveen.nl.'

(bron: SHA)

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken