[RetailRadar] Jumbo opent vierde Jumbo Foodmarkt

[RetailRadar] Jumbo opent vierde Jumbo Foodmarkt
 • Food-en-retail
 • 22 mei 2018 @ 10:45
 • 10935 x gelezen
 • Link
 • Ernst-Jan Smids
  Ernst-Jan Smids

  Oprichter en directeur
  JUMP!RETAIL
 • Winkelen

De wekelijkse boodschappen doen? Huisgemaakte sushi eten? Of een goede kop koffie drinken in het Foodmarkt Café? RetailRadar neemt een kijkje bij de nieuwste foodmarkt van Jumbo.

Nieuwe rubriek op MarketingTribune: RetailRadar, het platform dat opmerkelijk en zeer actueel retail-nieuws deelt. Met in deel 3: Jumbo Foodmarkt.

Op 16 mei opende supermarktketen Jumbo een vierde Jumbo Foodmarkt vestiging. Na Amsterdam, Breda en Veghel was nu Leidsche Rijn aan de beurt. CCO Colette Cloosterman-van Eerd laat weten dat deze nieuwe vestiging 'een echte foodexperience is waar het beste van La Place en Jumbo samenkomt'. In de nieuwe foodmarkt zijn namelijk meer dan negen wereldkeukens van La Place te vinden. Deze foodmarkt is de eerste sinds de overname van La Place en speelt in op de integratie tussen retail en horeca. 

De gerechten van onder andere Hollandse, Italiaanse en Aziatische afkomst kun je in het grote Foodmarkt Café eten, maar mocht je ze liever kant-en-klaar mee naar huis nemen dan is dat ook mogelijk. Verder is in de winkel de grootste groente- en fruitafdeling van Nederland te vinden met een ruim assortiment aan verse streekproducten. 
 

Benieuwd hoe de winkel eruit ziet? Bekijk dan de video die RetailRadar van de nieuwste Jumbo Foodmarktmaakte hieronder! 

archief
Dossier RetailRadar deel 1: Karwei
Dossier RetailRadar deel 2: flagshipstore Perry Sport

Wat is RetailRadar?
RetailRadar is een actueel platform over retail in Nederland, opgezet door Jump! Retail, bureau op het gebied van omnichannel retailmarketing. Via WhatsApp deelt een grote groep aangesloten retail managers en executives opmerkelijke waarnemingen in retailland. Highlights hiervan worden vanaf nu periodiek uitgelicht op Food&Retail van MarketingTribune. Voor meer RetailRadar-berichten en informatie over Jump! Retail, kijk op jumpretail.nl. Aanmelden voor de RetailRadar Whatsapp-dienst? Stuur een mail naar hallo@jumpretail.nl.Ernst-Jan Smids

Laatste reacties

ISMI

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken