Tablisto wordt Bruna Tablisto

Tablisto wordt Bruna Tablisto
  • Media
  • 28 feb 2013 @ 00:00
  • Link
  • Redactie MarketingTribune
    Redactie MarketingTribune


  • Makers

Firma Push2Tablet is een strategische samenwerking met de Bruna-keten aangegaan. Een direct effect daarvan is dat Tablisto (zowel op Android als iPad) voortaan als Bruna Tablisto door het leven zal gaan. Tablisto is onder andere de digitale drager waar u een gunstig geprijsd abonnement op MarketingTribune kunt afsluiten, losse nummers kunt inzien en/of tal van andere titels op kunt raadplegen. Alle eBooks die via de website van Bruna te koop zijn, zijn door de deal vanaf nu ook te koop in de kiosk van Bruna Tablisto op iPad.

Binnen Bruna Tablisto zal per direct het boekenaanbod fors worden uitgebreid. 'Alle eBooks die via de website van Bruna te koop zijn, zijn vanaf nu ook te koop in de kiosk van Bruna Tablisto op iPad. Dus rechtstreekse verkoop vanuit de app. Gelijktijdig lanceren we nu ook de Android versie, inclusief kiosk. Bovendien zullen eBooks, en enkele weken later ook tijdschriften en kranten, ook gekocht kunnen worden in de webshop Bruna.nl, voor levering in Bruna Tablisto. Dit betekent dus een forse uitbreiding van de verkoopmogelijkheden van uw titels', vertellen Arjan van 't Hof en Eric Bremer van Push2Tablet.

Nieuwe functionaliteiten
Bruna Tablisto voor iPad bevat een aantal nieuwe functionaliteiten, o.a.:
-de mogelijkheid notities te maken bij pdf-bestanden
-het delen van de leeservaring via social media
-het direct vanuit de tekst woorden of begrippen uit een tekst opzoeken op internet
-gebruik maken van digitale 'post-its'
-De Android-versie zal hierin snel volgen.

MarketingTribune op tablet
De komende maanden zal voor Bruna Tablisto een forse marketinginspanning worden gedaan, melden de makers. 'Een eerste stap hierin is bijvoorbeeld dat de Bruna Tablisto Android-app pre-installed op nieuwe Samsung-tablets aanwezig is. Elke nieuwe Samsung-tablet koper krijgt Bruna Tablisto er gratis bij. Eerst nog met een speciale aanbieding, snel gevolgd door de volledige kiosk met het gehele aanbod van tijdschriften, boeken, kranten en vakbladen, direct vanuit de app aan te schaffen. De co-branding van Bruna Tablisto is de eerste stap op weg naar meer, beloven van 't Hof en Bremer . Klik te krijgen, voor slechts 59 euro per jaar. Klik hier voor de handige nieuwe Bruna Tablisto app. (PvWK)


Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken