Tijdschrift Vorsten komt met 'koninklijke' app

Tijdschrift Vorsten komt met 'koninklijke' app
 • Media
 • 28 nov 2013 @ 11:34
 • 13144 x gelezen
 • Link
 • Redactie Media
 • PrintOnline

Vandaag lanceert het tijdschrift Vorsten een eigen app. Met de gratis applicatie voor iPhone en Android is al het koninklijke nieuws op elk moment binnen handbereik. Bovendien komt Vorsten met een bijzonder jaaroverzicht en is de website helemaal gerestyled.

Samen met de eveneens vandaag gelanceerde vernieuwde website vorsten.nl biedt Vorsten een digitaal - altijd actueel - verlengstuk van het tijdschrift, dat al meer dan veertig jaar staat voor betrouwbaar, compleet en koninklijke allure.

Justine Marcella, hoofdredacteur Vorsten: 'De koning heeft ons meerdere malen met zijn iPad en iPhone het goede voorbeeld gegeven. De digitale wereld is niet meer weg te denken en past helemaal bij nu, het 2013 van ‘de nieuwe generatie’ zoals koningin Beatrix in januari 2013 al aankondigde. Wij willen met Vorsten graag vooruitstrevend zijn en blijven, dus ik ben apetrots dat we de eerste Nederlandstalige app lanceren waarmee iedereen, ook de koning, het laatste nieuws kan volgen over de inter(nationale) Vorstenhuizen.'

Met de nieuwe app en website sluit Vorsten een succesvol jaar af, met historische verkoopcijfers. Daarnaast lanceert het royaltytijdschrift ook nog het allereerste Vorsten Jaaroverzicht. Een overzicht van een bijzonder en bewogen koningsjaar, met meer dan 450 prachtige foto's van onder andere de abdicatie van Beatrix, de inhuldiging en het overlijden van Friso.

Het 196 pagina’s dikke Vorsten Jaaroverzicht ligt vandaag bij de abonnees op de mat en is vanaf 3 december verkrijgbaar in de winkels. 


Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken