Videoland nu ook beschikbaar bij Caiway

Videoland nu ook beschikbaar bij Caiway
 • Media
 • 5 mrt 2014 @ 11:21
 • Link
 • Redactie Media
  Redactie Media

  Redactie
  MarketingTribune
 • TelevisieMediaE-commerce

Wie televisie kijkt via aanbieder Caiway kan vanaf deze week gebruik maken van Videoland. Deze dienst biedt Netflix-achtige abonnementen aan op een pakket tv-series en films, die tegen betaling ook los te bekijken zijn.

Videoland is sinds november 2013 bij verschillende TV-providers verkrijgbaar. Sinds deze week kunnen Caiway-klanten met een Alles-in-1 Glas pakket en een interactieve tv-ontvanger films en series huren bij Videoland en direct op hun televisie bekijken. Klanten kunnen uit een ruim aanbod kiezen en films en series per stuk huren of gebruikmaken van de ‘All you can watch’-dienst Videoland Unlimited.

Met Videoland Unlimited zijn films en series onbeperkt te bekijken voor 10 euro per maand. Met een gratis kennismakingsperiode kan er een maand lang gekeken worden naar de aangeboden films en series. Er zijn duizenden video's, waaronder exclusieve nationale en internationale hitseries zoals ‘Divorce’, ‘Iedereen Is Gek Op Jack’, ‘Moordvrouw’, ‘Baantjer’, ‘The Blacklist’ en ‘Unforgettable’. Het aanbod wordt continu ververst.

Caiway levert tv-, internet- en telefoniediensten via de kabel en glasvezel. Sinds 2012 biedt Caiway via het glasvezelnetwerk interactieve diensten aan zoals Video on Demand, Programma Gemist en kunnen klanten via meerdere schermen televisiekijken.

Videoland is sinds 2010 onder The Entertainment Group actief in de digitale home entertainment-markt. RTL Nederland heeft in 2013 een aandeel van 65% genomen in The Entertainment Group. Videoland exploiteert via de meest uiteenlopende devices en partners haar video on demand-aanbod. Films en series zijn los te huur op Videoland.com en via de eigen app, maar ook onbeperkt te bekijken via een abonnement. Het ‘All you can watch’-abonnement is op dit moment beschikbaar bij KPN, XS4ALL, Telfort, DELTA en Caiway. Binnenkort zal de dienst ook als zelfstandige abonnementsvorm beschikbaar zijn.

Redactie Media

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken