Nieuwe app voor Radio Veronica

Nieuwe app voor Radio Veronica
 • Media
 • 27 mei 2014 @ 10:53
 • 14406 x gelezen
 • Link
 • Redactie Media
  Redactie Media

  Redactie
  MarketingTribune
 • RadioApps

Vanaf vandaag is de nieuwe app van Radio Veronica beschikbaar in de iTunes Store en in Google Play. Met de nieuwe app heeft elke luisteraar een directe hotline met de deejays. Luisteraars delen eenvoudig en snel berichten, afbeeldingen en audio-files met de Radio Veronica DJ’s.

Interactie is het sleutelwoord van de vernieuwde app. Luisteraars delen informatie, doen makkelijk mee aan de verschillende radioacties en kunnen favoriete nummers via Facebook of Twitter verspreiden. Daarnaast geeft de app toegang tot het actuele weer en verkeer, het allerlaatste nieuws van Upcoming en is er voor iOS-gebruikers zelfs een sleeptimer-functie beschikbaar.

Via de app kun je natuurlijk naar Radio Veronica luisteren, maar ook naar de digitale themastations zoals de Top 1000 Allertijden en Hit Radio.

Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen. De radiozender is onderdeel van de Sky Radio Group. 

Redactie Media

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken