Mindshare werkt voor Videoland en (opnieuw) Lexa

Mindshare werkt voor Videoland en (opnieuw) Lexa
 • Media
 • 24 nov 2016 @ 12:11
 • 34296 x gelezen
 • Link
 • Redactie Media
 • PitchesMediabureauVideoMediastrategie

Mediabureau Mindshare heeft er twee klanten bij: Lexa en Videoland. Datingsite Lexa (onderdeel van Europees marktleider Meetic) keert vanaf januari terug na een korte onderbreking. Voor Videoland gaat Mindshare na een succesvolle pitch vanaf november al de mediastrategie, -planning en inkoop verzorgen. Daarnaast zal Mindshare ondersteuning bieden in de vorm van marketingmix-modelling.

Ruud de Langen, CEO van Mindshare: 'Het is goed om de samenwerking met Meetic na een korte onderbreking te continueren. Mindshare gaat op basis van modelling een sterk datagedreven strategie voeren voor Lexa.nl met daar bovenop een innovatieve aanpak in het digitale domein.' Over Videoland zegt hij: 'We kijken er naar uit om Videoland als innovatieve video streamingdienst op basis van data modelling naar een kwalitatief geïntegreerd plan te leiden.'

Meetic en Videoland: 'Data-gedreven media-aanpak'

Anh Bui, offline acquisition manager van Meetic, eigenaar van datingsite Lexa: 'Mindshare zal op basis van consumer insights en sterk veranderend mediagedrag ons helpen om Lexa.nl verder te laten groeien. We zijn ervan overtuigd dat de inzet van Mindshare een positieve bijdrage heeft in het succes van onze campagnes.'

Joost de Jager, managing Marketing & Sales van Videoland: 'Mindshare heeft ons overtuigd van een data-gedreven en verbonden manier van media-aanpak. Samen met Mindshare gaan we Videoland verder laten groeien in Nederland. We kijken enorm uit naar de samenwerking.'

Wie doen er zaken met elkaar?

Mindshare, onderdeel van WPP, is een internationaal marketing- en mediabureau bestaande uit 113 vestigingen in 86 landen. Mindshare Nederland is opgericht in 1999 en heeft een breed klantenpakket bestaande uit internationale en lokale adverteerders. 

Videoland is een Nederlandse online videodienst met een ruim aanbod van series en films. Bij Videoland kijk je on demand naar topseries van eigen bodem zoals de exclusieve Videoland-serie ‘Zwarte Tulp’, ‘Familie Kruys’, ‘Moordvrouw’ en ‘Divorce’, maar ook films als ‘Hartenstraat’, ‘Mannenharten’ en ‘Gooische Vrouwen 2’. Videoland valt te bekijken via (smart) tv, laptop, pc, smartphone en tablet, of met een Chromecast, Apple TV en PlayStation.

Lexa.nl is onderdeel van het Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating. Meetic bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating, met vele duizenden singles op zoek naar een relatie, die zich met een gedetailleerd profiel hebben geregistreerd.
Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken