Linda komt met tweede editie van eigen festival

Linda komt met tweede editie van eigen festival
  • Media
  • 14 feb 2017 @ 13:13
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • ContentEntertainmentEvenementTijdschriftuitgevers

De kaartverkoop is gestart voor de tweede editie van het LINDA.festival, dat plaatsvindt op 10 en 11 juni op het Hembrugterrein in Zaandam. Mood for Magazines spreekt over 'het festival voor de leukste vrouwen van Nederland'. Het evenement wordt groter van vorig jaar, met veel BN'ers die de bezoekers van alles gaan bijbrengen, van selfie-les tot granola-bakken, van squatten tot liefdesbrieven schrijven.

Fred van Leer geeft mode-instructies, Susan Smit leert de bezoekers liefdesbrieven schrijven, Heleen van Royen komt selfie-les geven. En dit jaar is er, naast gymmen met Arie, een uitgebreid sportprogramma met personal trainingen van Radmilo (Obese), Carlos (dé trainer van Linda de Mol) en Fajah Killerbody Lourens. In de kookstudio worden verschillende gezonde & iets minder gezonde bak- en kookworkshops gegeven. Zo bakt Jet van Nieuwkerk granola.

Karaoke met Tante Joke

Dit jaar zijn er twee podia. Op de mainstage opnieuw de altijd vrolijke en heerlijk hysterische Janice, als host van LINDA.festival. Iedereen kan hard meezingen met Ali B en Douwe Bob, de andere namen van de line-up worden binnenkort bekend gemaakt via de website. Op het tweede podium, in de LINDA.tent, spelen straks 500 vrouwen tegelijk een pubquiz of zingen ze karaoke met de Tante Joke Karaoke band. Ook delen bekende vrouwen inspirerende verhalen tijdens de LINDA.talks by PrimaDonna.

Winkelen kan op de LINDA.markt waar wel 60 winkels zijn. En vintage pareltjes zijn te scoren bij de kofferbaksale. Waarvoor onder meer LINDA. stylisten en actrices Carolien Karthaus-Spoor en Marly van der Velden hun kasten hebben doorgespit. In de beauty wasstraat zijn dit jaar nog meer fijne beautybehandelingen te reserveren, en in de LINDA.bookstore komen onder meer Kluun en Saskia Noort hun boeken signeren.

Danone en lingerie als hoofdsponsors

Deze tweede editie van het LINDA.festival is een creatieve samenwerking met Modefabriek B.V., PrimaDonna lingerie en Oikos van Danone zijn hoofdsponsor van LINDA.festival 2017.

LINDA.festival vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 van 11.00 tot 19.30 uur. Ook dit jaar is de locatie het Hembrugterrein in Zaandam. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via: www.lindafestival.nl. Een festivalkaart kost €27,50, abonnees van LINDA. betalen €20,- voor een kaart. Voor een aantal fijne extra’s en hysterische workshops kunnen er ‘ticket +’ kaarten geboekt worden. Er wordt een klein aantal plekken voor alle ‘ticket +’ activiteiten gereserveerd om nog op de dag zelf te kopen. 



Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken