Paul de Leeuw doet recordpoging podcast maken

Paul de Leeuw doet recordpoging podcast maken
 • Media
 • 14 sep 2022 @ 11:11
 • 11717 x gelezen
 • Link
 • Sjaak Hoogkamer
  Sjaak Hoogkamer

  hoofdredacteur
  MarketingTribune
 • Geen tag

Na de bekendmaking van de recordpoging podcast maken tijdens Dutch Media Week hebben vele bekende en onbekende podcasters zich gemeld om een timeslot te vullen. Ook Paul de Leeuw gaat twee afleveringen van zijn podcast ‘De Leeuw lult verder’ maken.

Samen met zijn ‘meeluller’ Hans Kesting ontvangt hij onder andere Giel Beelen als gast. Daarnaast doet ook de ‘Dit was de radio’ podcast, met onder andere Harm Edens, mee en heeft Bastiaan Meijer van PodBast bekendgemaakt dat Rik van de Westelaken tijdens de recordpoging als gast aanschuift.

Tijdens de 7e editie van mediafestival Dutch Media Week wordt het fenomeen podcast uitgebreid in de spotlights gezet tijdens een recordpoging waarbij, met de hulp van vele bekende en onbekende podcasters, totaal zo’n 200 uur onafgebroken podcasts worden gemaakt. De recordpoging start op zaterdagochtend 1 oktober met een podcast van Vincent Bijlo waarin hij onder andere Gerhard van den Top, burgemeester van Hilversum, interviewt. Bijlo sluit de recordpoging ook weer af op zondagmiddag 9 oktober. De podcasts zijn gratis bij te wonen en vinden onder andere plaats bij Beeld & Geluid in Hilversum.

Bekende podcasts

Behalve Vincent Bijlo, 'De Leeuw lult verder', de PodBast en 'Dit was de radio' hebben ook podcasts als de Lesbische Liga Podcast, VINK, Televisië, Content Wars, 'Daar bleef je voor thuis!', RadioReuzen en de Boer Zoekt Podcast al aangegeven deel te nemen aan de recordpoging.

Podcast Summit Live

Tijdens Dutch Media Week vindt op dinsdag 4 oktober ook het Podcast Summit Live plaats. Succesvolle podcastmakers en -experts delen hun tips & tricks met podcasters (to be). Ze vertellen hoe ze hun podcast nóg succesvoller kunnen maken en er geld mee kunnen verdienen. Naast het opdoen van kennis en inspiratie is er natuurlijk ook ruime gelegenheid om te netwerken met mede-podcastmakers.

Nachtbrakers gezocht

Hoewel het grootste deel van de timeslots voor de recordpoging al gevuld raken, zijn er vooral in de avonduren nog diverse mogelijkheden. Podcastmakers die altijd al gedroomd hebben van de ervaring om hun podcast ’s nachts op te nemen in een verlaten museum, kunnen dus hun kans nog grijpen en zich hier aanmelden.

Meer informatie: www.dutchmediaweek.nl

 

 

 

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events


 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken