Sint op je beeldscherm voor een coronaproof Sinterklaasfeest

Sint op je beeldscherm voor een coronaproof Sinterklaasfeest
 • Online
 • 12 nov 2020 @ 08:00
 • 17348 x gelezen
 • Link
 • Nanny Kuilboer
  Nanny Kuilboer

  redactie MarketingTribune
  BBP Media - MarketingTribune
 • Maatschappij

Sinterklaas op je Beeldscherm is bedacht met als doel ‘Sinterklaas net zo leuk en spannend te maken als hoe wij het vroeger hebben ervaren’, aldus initiatiefnemers uit de creatieve sector Marjet Wesselink, Jeroen Schipper, Patrick de Nekker en Henk Witteveen.

‘Sint op je Beeldscherm is dé oplossing om coronaproof Sinterklaas te vieren. De Sint heeft zich namelijk verdiept in de wereld van videobellen en conference calls, waardoor hij inmiddels kan zoomen en skypen als de beste. Dankzij deze nieuwe skills kan de goedheiligman een vriendelijk woordje tot eenieder spreken in je huiskamer, klaslokaal, kantoor of waar dan ook. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een telefoon, laptop of iPad.’

Sinterklaas Live en Direct

Er kunnen verschillende opties geboekt worden. Sinterklaas Live en Direct, oftewel live videobellen, is met name bedoeld voor ouders met jonge kinderen en voor scholen. Hoe het werkt? Kies op www.sintopjebeeldscherm.nl een datum (4 tot 6 december) en tijdslot. Hierna neemt het team van Sint op je Beeldscherm contact met je op om via persoonlijke details een draaiboek te maken. In een sessie van een half uur kan de Sint een gesprek met wel zes kinderen aangaan.

Interactieve Sinterklaasviering voor grote gezelschappen

Voor grote gezelschappen, zoals bedrijven, is er een interactief arrangement op maat. Denk hierbij aan een quiz of bingo met de Sint als host. Via de webshop van Sint op je Beeldscherm kunnen ook (relatie)geschenken met een persoonlijke ingesproken boodschap van Sinterklaas besteld worden, zoals een fles wijn met een custom made etiket tot en met een brievenbusbanket in verschillende smaken. De boodschap van de Sint wordt via een QR-code op de verpakking gedrukt.

Persoonlijke videoboodschap; ook voor doven en slechthorenden

Voor de derde optie, de videoboodschap van Sinterklaas, kun je zelf je boodschap schrijven of door Sint laten opstellen aan de hand van je eigen input. Er is ook een doventolk beschikbaar.

Wat kost het?
Sinterklaas LIVE en DIRECT € 55 voor 15 minuten
Sinterklaas LIVE en DIRECT € 100 voor 30 minuten
Sinterklaas Videoboodschap € 30 voor variant van 250 woorden
Sinterklaas Videoboodschap € 15 voor variant van 100 woorden

Sinterklaas LIVE en DIRECT
Deze optie kan geboekt worden van 4 t/m 6 december. Kies je gewenste tijdslot, van 15 of 30 minuten. Na de boeking wordt er contact met je opgenomen om een draaiboek te maken. Het uiteindelijke script wordt ter goedkeuring teruggestuurd aan de boeker.

Sinterklaas Videoboodschap
De boodschap van Sint, die wordt opgenomen in een studio, kan geboekt worden in een korte versie van maximaal 100 woorden en in een uitgebreide versie van maximaal 250 woorden. Geef door wat de boodschap moet zijn en voor wie hij bestemd is. Selecteer hierna de manier waarop het verstuurd moet worden: WhatsApp, email of WeTransfer. Het uiteindelijke bericht wordt ter goedkeuring teruggestuurd aan de boeker.

Extra’s + Sinterklaas Videoboodschap
Bestel een fles wijn (Spaanse rioja) of een brievenbusbanket (klein, medium, groot) met zowel een persoonlijke boodschap op het etiket (maximaal 100 woorden) als een persoonlijke boodschap van Sinterklaas. De boodschap wordt via een QR-code op de verpakking gedrukt. Het banket, oftewel de amandelspijs, komt in de smaken kaneel, chocolade, Haagsche Hopjes en walnoot/sinaasappel.

Nanny Kuilboer

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events


 • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken