Justlease.nl hoofdsponsor van Ireen Wüst (Team4Gold)

Justlease.nl hoofdsponsor van Ireen Wüst (Team4Gold)
 • Sponsoring
 • 24 dec 2015 @ 11:15
 • Link
 • Redactie Sponsoring
  Redactie Sponsoring

  Redactie
  MarketingTribune
 • SportmarketingSportSponsorshipInnovatie

Meervoudig Olympisch schaatskampioen Ireen Wüst heeft op de valreep van het nieuwe jaar een hoofdsponsor gevonden. Haar schaatsploeg Team4Gold is rond met Justlease.nl, de grootste aanbieder van private lease in Nederland. De schaatsploeg Team4Gold gaat verder onder de naam Team Justlease.nl.

De deal was in een weekend beklonken, zo meldt de NOS. Justlease.nl verbindt zich tot het eind van het seizoen aan de schaatsploeg. 

Na haar vertrek bij Team Continu richtte Wüst haar eigen schaatsploeg op in april 2015, samen met bureau House of Sports. Ze is met onder andere drie maal olympisch goud (Turijn 2006, Vancouver 2010 en Sochi 2014) Nederlands meest succesvolle Olympiër. Met Team Justlease.nl gaat ze opnieuw voor goud tijdens de winterspelen in Pyeongchang van 2018.

'Zekerheid en vrijheid'

'Met mijn eigen ploeg heb ik bewust gekozen voor de combinatie van zekerheid en vrijheid', zegt Ireen Wüst. 'We hebben met acht topschaatsers een ijzersterk team samengesteld. Het materiaal, de begeleiding, de organisatie, alles is tot in de puntjes geregeld. Dat geeft ons de stevige basis die we nodig hebben om dat goud te pakken. Maar we willen ook vrijheid. Vrijheid om de route richting 2018 te kiezen die wij het beste vinden. Recht op ons doel af, maar wel op onze manier. Juist daarom past Justlease.nl, een partij die de lat ook altijd hoog legt, zo goed als naamgevende sponsor bij ons team.'

Rogier Ewijk, CEO van Terberg Leasing, moederbedrijf van Justlease.nl: 'Net als Ireen en haar ploeg kiezen onze klanten, we noemen ze Justleasers, voor enerzijds zekerheid en anderzijds vrijheid. Dat zijn ook precies onze waarden. Ze komen naadloos overeen. Wij bieden met Justlease.nl particulieren, mensen zoals jij en ik, de zekerheid van een nieuwe auto. Maar dan wel gecombineerd met de vrijheid van uiterst flexibele leaseoplossingen. De samenwerking met de ploeg van Ireen Wüst is voor ons daarom ook een heel logische.'

Justlease.nl wil gamechanger zijn

Als nieuwe hoofdsponsor wil Justlease.nl in samenwerking met de bestaande partners een belangrijke bijdrage leveren aan het verwezenlijken van het doel van de schaatsploeg; het behalen van goud tijdens de volgende winterspelen. Komende zondag zal Wüst met haar ploeg tijdens het KPN NK Afstanden in Thialf voor het eerst uitkomen onder de nieuwe naam Team Justlease.nl.

Justlease.nl, onderdeel van Terberg Leasing, noemt zichzelf een gamechanger in de wereld van leasen. Sinds de oprichting in 2011 heeft het bedrijf ervoor gestreden leasing, tot op dat moment vooral voorbehouden aan de zakelijke markt, mogelijk te maken voor particulieren. Inmiddels is Justlease.nl leidend in het domein Private Lease. Zo’n 5.000 Justleasers profiteren van zekere én vrije mobiliteit. 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

MarketingTribune Events


 • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken