Ajax en PCI werken samen aan kantoor van de toekomst

Ajax en PCI werken samen aan kantoor van de toekomst
  • Sponsoring
  • 20 apr 2017 @ 13:46
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • ZakelijkPartnershipSponsorshipVoetbal

Ajax is succesvol op sponsorjacht. Na ABN Amro werden afgelopen week ook Oad en Hublot verlengd. Bovendien is dinsdag een supplier-overeenkomst gesloten met werkplekspecialist PCI Nederland.

De overeenkomst met PCI werd ondertekend in het onlangs betrokken hoofdkantoor van PCI in Lijnden bij Schiphol. De samenwerking start op 1 juli 2017 in en heeft een looptijd van vijf jaar. Vanuit Ajax waren commercieel directeur Menno Geelen en topman Edwin van der Sar aanwezig. 

Ajax en PCI werken samen aan het kantoor van de toekomst en implementeren een HP-printerpark in de Ajax-kantoren in de ArenA en Sportcomplex de Toekomst. PCI zal ook als nieuwe Official Supplier zichtbaar zijn op deze locaties. Daarnaast verwerft de onderneming diverse activatie- en hospitalityrechten. 

Samen scoren en groeien

'Het is mooi dat dit sterk groeiende bedrijf zich met producten en een geldelijke bijdrage aan onze club wil verbinden', zegt Ajax-directeur Edwin van der Sar. 'We hebben PCI leren kennen als een professionele organisatie met verstand van zaken op het gebied van kantoorautomatisering. Ze willen hun dienstverlenging verder onder de aandacht brengen van ons zakelijke netwerk en daarbij gaan we hen met mooie activaties ondersteunen. PCI en HP gaan samen met Ajax aan een innovatieve showcase werken.' 

Bas Kamphuis, algemeen directeur van PCI: 'Het is een eer om onze naam aan Ajax te verbinden. Ons bedrijf groeit enorm en daar past deze samenwerking met de Nederlandse recordkampioen goed bij. Ons doel is om niet alleen in Nederland te blijven groeien, maar ook in Europa te scoren. Qua doelstellingen komen Ajax en wij dus overeen.'

De HP PageWide-technologie die PCI bij Ajax gaat implementeren, is de nieuwste revolutie in bedrijfsmatig printen, met een ongekende kwaliteit en snelheid. Bovendien draagt de technologie bij aan een efficiëntere en milieuvriendelijkere manier van printen. 

Aan de werkplek van nu worden andere eisen gesteld dan gisteren. Zowel op het gebied van bereikbaarheid en functionaliteit, als op het gebied van veiligheid. Daarbij bestaan er in iedere branche verschillende eisen en wensen aangaande documentstromen, cloudoplossingen, (visuele) communicatie en print- en kopieeroplossingen. PCI is de grootste digitale werkplekspecialist van Nederland voor het MKB. 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken