Europcar rijdt bezemwagen bij Vierdaagse Nijmegen

Europcar rijdt bezemwagen bij Vierdaagse Nijmegen
  • Sponsoring
  • 13 jul 2017 @ 14:27
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • EvenementSportPartnership

De Vierdaagse Nijmegen nadert met rasse schreden. Voor wandelaars die ondanks alle voorbereidingen toch uitvallen door blessures of blaren, staat autoverhuurbedrijf Europcar als officiële partner klaar met opvallend vormgegeven bezemwagens – de Europcar Benenwagens.

Europcar is dit jaar voor het eerst verbonden aan de Vierdaagse Nijmegen. Als autoriteit op het gebied van mobiliteit levert Europcar dit jaar de bezemwagens aan de organisatie. De bezemwagens hebben een opvallend uiterlijk: ze zijn voorzien van tientallen benen zodat het net lijkt alsof de bussen zelf ook te voet zijn. Ze worden dan ook de ‘Europcar Benenwagens’ genoemd. Met deze in Vierdaagse-stijl vormgegeven bussen staat Europcar klaar voor alle wandelaars die echt niet meer verder kunnen.

‘Wij vinden het fantastisch om ons te verbinden aan zo’n groot en gezellig evenement. Het is natuurlijk nooit leuk als je om wat voor reden dan ook niet meer verder kunt wandelen. Mocht het echt niet meer gaan, dan staan wij voor je klaar met onze bussen om je verder te brengen’, vertelt algemeen directeur Martijn Hanekroot van Europcar Nederland.

Trek erop uit!

Europcar wil iedereen inspireren om erop uit te trekken en Nederland te ontdekken. Zowel onbekende plekken als grote evenementen in het land. Europcar draagt daar actief een steentje aan bij. Het sponsorship van de Vierdaagse Nijmegen is hier een goed voorbeeld van. Daarnaast draagt Europcar Natuurmonumenten een warm hart toe die op 17 juni jl. de Midzomernachtloop organiseerde en in oktober een reeks klassieke concerten in de natuur. ‘Nederland heeft zoveel leuke evenementen en prachtige plekken in de natuur te bieden. Als autoverhuurder maken wij het graag voor iedereen mogelijk om deze te ontdekken’, aldus Hanekroot.  

Europcar is een franchisenemer van Europcar International en is één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Europcar heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in meer dan 140 landen. 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken