Albert Heijn en NOC*NSF organiseren Sportfestijn

Albert Heijn en NOC*NSF organiseren Sportfestijn
 • Sponsoring
 • 24 aug 2017 @ 13:25
 • 21933 x gelezen
 • Link
 • Redactie Sponsoring
 • FoodEvenementActivatieSport

Retailgigant Albert Heijn en NOC*NSF organiseren in het weekend van 9 en 10 september het eerste AH Sportfestijn in het Haagse Zuiderpark. Op het grootste sportpretpark van Nederland is er plezier en inspiratie voor jong en oud. Naast een enorme diversiteit in sportactiviteiten valt er veel te ontdekken op het gebied van gezond eten.

Albert Heijn en NOC*NSF willen een actievere levensstijl voor heel Nederland toegankelijk maken, door de drempel tot sport en beweging te verlagen. Met meer dan 50 sportbonden en activiteiten is er op het AH Sportfestijn voor iedereen een sport die bij hem of haar past. Naast judo, tennis of badminton, zijn er ook minder bekende sporten waar bezoekers dat weekend mee kunnen kennismaken. Zoals slacklining, waarbij je op een strak gespannen band probeert te balanceren. Of freerunning op het speciaal ontworpen ‘AH obstacle course’.

Professionele sporters en coaches zijn aanwezig voor workshops, demonstraties en Meet & Greets. Zo kan je een balletje trappen met voetbalster Leonne Stentler, een Buik Billen Workout doen en meedoen aan een Allerhande Quiz van Naomi van As en Ellen Hoog over je kennis van sport en food. 

AH Foodcourt

Iedereen die trek heeft gekregen van al dat sporten, kan terecht op het AH Foodcourt. Verschillende foodtrucks verzamelen zich hier voor de nodige brandstof, zoals de Bouillon Brothers, die verse bouillon voorzien van de lekkerste toppings. Bij de dames van LickM kun je terecht voor een verfrissend, ambachtelijke fruitijsje en in de Allerhande Foodtent draait het allemaal om smoothies, sandwiches en salades. Allerhande chef-koks laten zien hoe je snelle en makkelijke sportgerechten bereidt. Daarnaast zijn er Allerhande sportdiëtisten aanwezig die alle vragen over sport en voeding kunnen beantwoorden. Zo kunnen bezoekers met een persoonlijk samengesteld sportadvies naar huis.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te doen is? Neem online een voorproefje! Voor iedereen die al in de startblokken staat: kaartjes zijn online verkrijgbaar. Een ticket voor volwassenen bedraagt 10 euro. Voor kinderen van 5 t/m 17 is de entreeprijs 5 euro. Kinderen tot 4 jaar kunnen gratis naar binnen. Voor de omwonenden van het Zuiderpark liggen 3000 gratis sportfestijn kaarten klaar om tijdens het AH Sportfestijn mee te bewegen.

Sparen voor gratis sporten

Klanten van Albert Heijn kunnen van 4 tot 24 september in alle winkels van Albert Heijn in Nederland meesparen voor vijf keer gratis sporten per volle spaarkaart. Vervolgens is er nog een week extra om de volle spaarkaarten in te leveren bij de kassa’s van Albert Heijn. Sporten bij de duizenden aangesloten lokale sportclubs kan direct vanaf de start van de AH Sportactie tot 3 december.
Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

 • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken