Elfstedentocht-winnaar Henk Angenent presenteert schaatsploeg Ormer ICT

Elfstedentocht-winnaar Henk Angenent presenteert schaatsploeg Ormer ICT
 • Sponsoring
 • 11 okt 2017 @ 10:55
 • 14768 x gelezen
 • Link
 • Redactie Sponsoring
 • ZakelijkSponsoringSport

Elfstedentocht-winnaar Henk Angenent heeft op dinsdag 10 oktober het ‘Ormer ICT schaatsteam’ officieel gepresenteerd. Het ambitieuze schaatsteam bestaat uit vijf toptalenten met medaillekansen in het marathonschaatsen. De presentatie vond plaats in het hoofdkantoor van Ormer ICT in Schiedam.

De hoofddoelstelling van het team is talentvolle marathonschaatsers de kans geven zich te ontwikkelen; een kweekvijver dus voor schaatstalent. Maar Angenent wond tijdens de presentatie bij hoofdsponsor Ormer ICT geen doekjes om zijn ambities: “Ik denk in stappen, niet in resultaten. Ik vind het belangrijk om rijders te zien ontwikkelen tot volwaardige marathonschaatsers met veel zelfvertrouwen: ‘killers’ op het ijs, die er altijd voor gaan. Als de rijders goed in hun vel zitten, komt de overwinning vanzelf.”

De vijf teamleden hebben in het verleden al bewezen winnaars te zijn: Arjan Kramer (23 jaar) zit voor het tweede jaar in team Ormer ICT, de van origine shorttracker streeft wederom naar topposities binnen de marathon. Danny Stam (20 jaar) was in zijn eerste jaar in de 1e divisie zeer succesvol met regelmatig topposities. Na twee jaar met topposities in de C-competitie maakt Wabe de Rooij (17 jaar) dit jaar zijn opmars in de eerste divisie. Nieuw binnen het team zijn de pupillen Max van Honschoten (18 jaar) en Maikel Stam (17 jaar) zij gaan het eerste jaar mee rijden in de 1e divisie.

Ook toppers als Joerec Cijsouw, Evert Hoolwerf, Bart Hoolwerf, Antwan Tolhoek, Mats Stoltenborg hebben zich in het verleden ontwikkeld onder de vleugels van Henk Angenent.

Tijdens de officiële presentatie bij Ormer ICT was ook ploegleider Marcel Kooy aanwezig. Komend seizoen maakt het Ormer ICT schaatsteam zijn opwachting op onder meer de KPN NK Marathon (zondag 1 januari 2018 in Utrecht) en bij de Alternatieve Elfstedentocht op de Oostenrijkse Weissensee (woensdag 31 januari 2017).

Hoofdsponsor Ormer ICT

Voor de derde jaar op rij is Ormer ICT de hoofdsponsor van het jonge en succesvolle schaatsteam van Henk Angenent. Het team is dit jaar uitgebreid met nieuwe, talentvolle rijders, de diverse podiumposities van vorig jaar kunnen zomaar geëvenaard of zelfs overtroffen worden!

Ormer ICT heeft een passie voor sport. Sport verbindt, creëert teamspirit en kan niet zonder gedrevenheid. Belangrijke waarden die we terugvinden in topsport. Jan Willem Jongebreur, directeur Ormer ICT: 'Elke schaatser heeft een team achter zich nodig om de top te kunnen bereiken. Ormer ICT maakt onderdeel uit van het team dat haar klanten helpt om op het hoogste niveau te presteren. We zijn er dan ook trots op dat we deze schaatsers kunnen helpen bij het uitblinken in hun talent.'

Subsponsor Tebodin

Ook medesponsor advies- en ingenieursbureau Tebodin, onderdeel van Bilfinger, kijkt met belangstelling naar het nieuwe schaatsseizoen. Managing director Ron Blokzijl van Tebodin Netherlands: 'Hoe Henk jong schaatstalent ontwikkelt om ze tot winnaars te maken, zo realiseren wij ideeën voor onze klanten. Met doorzettingsvermogen, focus, winnaarsmentaliteit, discipline en leiderschap. Vijf waarden die in onze Tebodin cultuur zitten en welke naadloos passen bij de waarden van Henk Angenent. Wij zijn als Tebodin dan ook trots om onze naam weer te mogen verbinden aan het schaatsteam van Henk Angenent. Wij wensen Henk en zijn schaatsers alle succes toe.'


Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

 • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken