Houthoff hoofdsponsor Nationale Opera & Ballet

Houthoff hoofdsponsor Nationale Opera & Ballet
 • Sponsoring
 • 21 dec 2017 @ 11:29
 • 13790 x gelezen
 • Link
 • Redactie Sponsoring
  Redactie Sponsoring

  Redactie
  MarketingTribune
 • PartnershipSponsorshipMerkenKunst & Cultuur

Advocatenkantoor Houthoff is per 1 januari 2018 hoofdsponsor van Nationale Opera & Ballet. Houthoff is de eerste hoofdsponsor van een nieuwe culturele drie-eenheid: het theater Nationale Opera & Ballet en de gezelschappen De Nationale Opera en Het Nationale Ballet.

Het advocatenkantoor en de culturele instelling verbinden zich voor een periode van minimaal drie jaar aan elkaar. De sponsorovereenkomst wordt vandaag getekend door Els van der Plas, algemeen directeur van Nationale Opera & Ballet en Edward de Bock, managing partner bij Houthoff.

'We zijn verheugd dat Houthoff ons steunt om topkwaliteit te blijven leveren met De Nationale Opera en Het Nationale Ballet op het toneel, maar ook achter de schermen in het theater. Samen met Houthoff delen wij de passie voor ons vak en de wens om topkwaliteit te bieden en vernieuwing te stimuleren', aldus Els van der Plas, algemeen directeur Nationale Opera & Ballet.

Leiderschap en teamspirit

Edward de Bock, managing partner bij Houthoff: 'De ambitie en eigenschappen van Houthoff en Nationale Opera & Ballet sluiten naadloos op elkaar aan. Ook de kernwaarden van Houthoff - vakmanschap, ondernemerschap, leiderschap en teamspirit - kunnen één op één worden door vertaald naar Nationale Opera & Ballet. Met de sponsoring van Nationale Opera & Ballet steunt Houthoff niet alleen één van de grootste cultuurinstellingen van Nederland, maar verbinden we ons ook met de top van de internationale ballet- en operawereld.'

De samenwerking ligt in het verlengde van de lancering van de nieuwe merkidentiteit van Houthoff. Op 30 oktober 2017 lanceerde Houthoff een aangescherpte strategie waarmee zij invulling geeft aan de merkbelofte ‘Going Beyond’. Met deze strategie geeft Houthoff uiting aan de ambitie om steeds een extra stap te zetten voor haar cliënten en hen vooruit te helpen op kritieke momenten. Dit sluit aan bij het vakmanschap van de zangers, dirigenten, dansers, choreografen, regisseurs, coupeurs, grimeurs en decorontwerpers van Nationale Opera & Ballet en de ambitie om naast het structureel bieden van producties van topkwaliteit, continu het artistieke product te blijven ontwikkelen. 

Toonaangevende partijen

Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en met vertegenwoordigers in Houston en Singapore. De aangesloten 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs richten zich op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting. 

Nationale Opera & Ballet is het huis van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. Nationale Opera & Ballet creëert, produceert en presenteert zowel traditionele als vernieuwende opera- en balletproducties van topkwaliteit. Als een van de grootste cultuurinstellingen die ons land rijk is, brengt Nationale Opera & Ballet met eigen vakateliers en repetitieruimtes de ambachtelijke, artistieke en technische aspecten van de ballet- en operawereld bij elkaar. Nationale Opera & Ballet is hét instituut voor opera en ballet, dat zowel nationaal als internationaal opereert.

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

 • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken