NN Group nieuwe hoofdsponsor Egmond Halve Marathon

NN Group nieuwe hoofdsponsor Egmond Halve Marathon
  • Sponsoring
  • 13 jan 2018 @ 12:00
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • SportmarketingSponsorshipEvenementSport

Vanaf 2019 is NN Group de nieuwe hoofdsponsor van de Egmond Halve Marathon, de loop die elk jaar op de tweede zondag in januari georganiseerd wordt aan de Noord-Hollandse kust. De komende drie jaar heet dit hardloopevenement daarom de NN Egmond Halve Marathon.

Volgend jaar zal de NN Egmond Halve Marathon op zondag 13 januari 2019 plaatsvinden. De deelnemers kunnen zich ook inschrijven voor een kwart marathon. Naast de CPC Loop Den Haag, de Marathon Rotterdam en de Zevenheuvelenloop is dit het vierde grote loopevenement in Nederland waar NN als supporter van alle hardlopers bij betrokken is.

Remco Barbier, Head of Branding van NN Group: 'De Egmond Halve Marathon is een winterse uitdaging die veel hardlopers aanspreekt. Verder is NN geen onbekende in Egmond, in 1986, 1987 en 1988 waren we ook sponsor van deze loop. Met de sponsoring van deze halve marathon bieden we nu een mooie reeks aan hardloopevenementen gedurende het hele jaar.'

Cees Pronk, eventmanager bij Le Champion: 'Wij zijn zeer verheugd NN te mogen presenteren als nieuwe hoofdsponsor van de Egmond Halve Marathon. Een vooraanstaand en internationaal merk, dat de hardloopsport een warm hart toedraagt. Het lange termijn verband dat wij zijn aangegaan geeft blijk van het wederzijds vertrouwen in een succesvolle en innoverende samenwerking. Samen streven we ernaar om onze deelnemers door middel van een optimale voorbereiding te helpen bij het behalen van hun sportieve doelen.'

'Supporter van alle hardlopers'

Met verschillende sportsponsoractiviteiten, die zich vooral richten op de hardloopsport, wil NN hardlopers helpen bij het behalen van hun sportieve doelen.NN Group is de trotse sponsor van tientallen hardloopevenementen in Europa en Japan, en is sinds begin april 2017 mede initiatiefnemer van het NN Running Team, het eerste professionele running team ter wereld. Hierdoor draagt NN bij aan de professionalisering en ontwikkeling van de hardloopsport.

Lees ook: het recente MT-interview met Remco Barbier (NN Group). 

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken