Urban Sports Week werkt samen met StreetStyleCon

Urban Sports Week werkt samen met StreetStyleCon
  • Sponsoring
  • 24 mei 2018 @ 16:14
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • ActivatieEvenementEntertainmentSport

De derde editie van de Urban Sports Week Amsterdam zal dit jaar plaatsvinden van 13 tot en met 15 juli in het stadshart van Amsterdam. Na een succesvolle tweede editie is het evenement een samenwerking aangegaan met de StreetStyleCon.

In 2017 genoten urban sports fanaten en bijna 100.000 bezoekers van de beste urban sports disciplines op meerdere locaties verspreid over de stad. Het weer was met name tijdens de finales van het FIBA 3X3 Europa Cup basketball, de finales BMX en de finales van het skateboarden uitmuntend en tijdens de piek-uren waren er ruim 15.000 personen te vinden op het Museumplein dat als hoofdlocatie fungeerde.

Vorig jaar genoten urban sports-fanaten en bijna 100.000 bezoekers van de beste urban sports disciplines op meerdere locaties verspreid over de stad. Het weer was met name tijdens de finales van het FIBA 3X3 Europa Cup basketball, de finales BMX en de finales van het skateboarden uitmuntend en tijdens de piek-uren waren er ruim 15.000 personen te vinden op het Museumplein dat als hoofdlocatie fungeerde.

StreetStyleCon: sports meet lifestyle

In 2018 zal de Urban Sports Week Amsterdam terugkeren in een iets andere vorm dan voorheen. Dit jaar zal het evenement worden vormgegeven in samenwerking met StreetStyleCon. StreetStyleCon is een Urban Lifestyle-conventie waar alle basiselementen zoals mode, muziek, kunst en entertainment samen worden gebracht.

Dit jaar zal er een uitgebreid en enerverend programma uiteen worden gezet. Van modeshows van diverse urban brands tot liveoptredens van nationale- en internationale Hip Hop artiesten, er is geen twijfel dat het evenement een sterke internationale aantrekkingskracht zal hebben. Met een indrukwekkende car-show, een verkooppunt van unieke sneakers, een platform voor onder meer free runners, skaters & BMX’ers, dans workshops en meet & greets met bekende atleten, artiesten, dansers en influencers, is de RAI Amsterdam ‘the place to be’ in juli.

Met het organiseren van evenementen zoals de StreetStyleCon en de Urban Sports Week Amsterdam laat Amsterdam zien wat het te bieden heeft als urban sportstad. De atleten wordt een podium geboden om hun kunsten tentoon te spreiden aan het publiek. Daarnaast hebben fans de kans om de beste nationale- en internationale atleten live in actie te zien.

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken