TeamKPN Sportfonds steunt beachvolleyballers

TeamKPN Sportfonds steunt beachvolleyballers
  • Sponsoring
  • 4 jan 2019 @ 10:28
  • Link
  • Jeroen Mirck
    Jeroen Mirck

    Redacteur
    MarketingTribune
  • Olympische SpelenSponsorshipSport

TeamKPN Sportfonds ondersteunt het beachvolleybal-duo Joy Stubbe en Marleen van Iersel. Het fonds steunt ook de heren degen-equipe. Vorig jaar is steun verleend aan 3x3 Basketball, zitvolleybal en het 49'ers zeilteam.

Door de samenwerking met TeamKPN Sportfonds kunnen Stubbe en Van Iersel zich in 2019 optimaal voorbereiden op het WK Beachvolleybal in Hamburg in juli. Dit toernooi is belangrijk om kwalificatie af te dwingen voor de Olympische spelen in Tokyo.

Met de ondersteuning van het Sportfonds kan het team meer investeren in het trainingsprogramma en wedstrijdvoorbereiding. Door extra inzet van een analist, fysio, assistent-trainer en wedstrijdanalyse-software, kan een slag worden gemaakt om de prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Unieke prestatie

Ed Bontrop, manager van het TeamKPN Sportfonds: 'Wij zijn verheugd met het fonds dit project te ondersteunen. De beoordelingscommissie koos unaniem voor dit team, dat niet de makkelijkste weg heeft gekozen om de Olympische Spelen te halen en daarmee voor een unieke prestatie te zorgen. TeamKPN Sportfonds maakt het voor hen mogelijk om de benodigde extra faciliteiten in het programma op te nemen.'

Joy Stubbe en Marleen van Iersel: 'We zijn als zelf-organiserend beachvolleybalteam geheel afhankelijk van bijdragen van sponsoren. TeamKPN Sportfonds maakt het voor ons mogelijk als team te focussen op goede resultaten. Het niveau aan de top ligt zó dicht bij elkaar dat een goede wedstrijd voorbereiding, analyse en daarop gebaseerde strategie en tactiek in wedstrijden het verschil kan maken. Met het team en vaste begeleiding hebben we de drive en potentie om volgend jaar belangrijke stappen te maken en sneller door te groeien. Dankzij deze samenwerking hebben we nu ook de extra middelen. Hiermee kunnen we investeren in de benodigde ondersteuning om onze gouden ambitie in Tokyo te realiseren.'

Wat is het TeamKPN Sportfonds?

Het door KPN opgerichte fonds is er speciaal voor teamsporten in Nederland. Daarbij ligt de aandacht specifiek op sporten die door NOC*NSF niet tot de focussporten worden gerekend en dus slechts beperkt financieel worden ondersteund. Tot en met 2019 stelt het fonds jaarlijks maximaal 200.000 euro beschikbaar voor zaken als trainingskampen, reis- en verblijfkosten, medische begeleiding of materialen.

Jeroen Mirck

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken