Adecco activeert HR-partnership KNVB

Adecco activeert HR-partnership KNVB
  • Sponsoring
  • 4 apr 2019 @ 16:35
  • Link
  • Jeroen Mirck
    Jeroen Mirck

    Redacteur
    MarketingTribune
  • VoetbalRecruitmentActivatieHR

Je hoeft geen topvoetballer te zijn om door te breken in de voetbalwereld: dat is de gedachte achter de nieuwe sponsor-activatie van uitzendorganisatie Adecco. De ‘Man of the Match’ geeft een uniek kijkje achter de schermen rond werken in de voetbalwereld.

Met deze activatie werft Adecco kandidaten voor droombanen en -stages bij de KNVB en andere betaald voetbal organisaties.

Het uitzendbureau is sinds 2000 de officiële HR-partner van de KNVB. Na het succes van het KNVB Talent Team - waarbij Adecco in zeven jaar tijd bijna 1.000 stagiairs aan een stageplek hielp -  is tot het EK van 2020 gekozen voor een nieuwe benadering. Behalve de Top Stages staat nu ook een aantal bijzondere banen op de wervingskalender onder de noemer Top Jobs. De Man of the Match is de verbindende factor tussen de werelden van Adecco en de KNVB. Activatiebureau Kumpany uit Amsterdam tekende voor het concept.

Elke dag Match Day

Uit alle kandidaten bleek Crista van der Steege de juiste match voor Adecco en de KNVB. Gewapend met haar vlogcamera gaat Crista als Man of the Match sinds 24 maart op onderzoek uit. Ze laat zien welke verrassende banen ze tegenkomt bij de KNVB, betaald voetbalorganisaties en andere voetbalbedrijven. Ook doet ze verslag van haar zoektocht naar geschikte kandidaten voor de Top Jobs en Top Stages én heeft ze een proactieve rol in het matchen van de juiste kandidaten. Eenmaal gestart, blijft Crista de professionals en studenten volgen om hun ervaringen in beeld te brengen. Daarbij wordt ze ondersteund door BetterMatter, het in contentmarketing gespecialiseerde zusje van Kumpany.

Eerste vacatures online

De eerste Top Stages bij onder andere PSV, FC Utrecht en EURO2020 staan vanaf 24 maart online. Voetballiefhebbers van wie het talent buiten het veld ligt, kunnen via Adecco.nl/manofthematch direct solliciteren. Alle vacatures en de vlogs van Crista zijn op deze site te vinden. Uiteraard is Crista ook actief op social media en kun je haar volgen voor de laatste updates en nieuwe vacatures.

Jeroen Mirck

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken