EasyJet verlengt sponsoring schaatsploeg

EasyJet verlengt sponsoring schaatsploeg
  • Sponsoring
  • 19 jun 2019 @ 16:57
  • Link
  • Jeroen Mirck
    Jeroen Mirck

    Redacteur
    MarketingTribune
  • SportmarketingSponsorshipSportOlympische Spelen

Na een succesvol eerste seizoen verlengt EasyJet de sponsoring van Team EasyJet. De airline steunt de schaatsploeg in hun droom om de Olympische Winterspelen van 2022 te halen.

De luchtvaartmaatschappij is sinds augustus 2018 hoofdsponsor van het schaatsteam op de langebaan afstanden dat wordt geleid door coach Jillert Anema. easyJet’s intentie is om het team te sponsoren tot aan de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking, en steunt daarmee de schaatsers om hun droom te realiseren. Ook dit jaar zijn topschaatsers zoals Irene Schouten en Jorrit Bergsma onderdeel van Team EasyJet.

William Vet, countrymanager van EasyJet Nederland: 'Wij voelen ons als bedrijf verbonden met Nederland, we zijn hier al ruim 20 jaar actief en in 2015 opende easyJet ook een basis op Schiphol. Wij zijn trots dat we een team kunnen sponsoren die zo’n oer-Hollandse sport beoefent. Het team van coach Anema behoort tot de wereldtop en heeft zowel ervaren- als jong talent die het afgelopen seizoen een aantal mooie overwinningen op hun naam hebben geschreven. We hebben dan ook besloten om de sponsoring te verlengen en we zijn van plan om Team easyJet te ondersteunen om hun doel te behalen; de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking.'

Trots op Oranje

Team EasyJet-coach Jillert Anema: 'Ik ben trots dat we een samenwerking hebben met een bedrijf als EasyJet. De oranje kleur sluit mooi aan bij de kleur van Nederlandse trots en onze rijders vliegen over het ijs in de oranje pakken. EasyJet kwam vorig jaar vlak voor de start van het seizoen in beeld. Afgelopen jaar hebben ze ons goed geholpen, we zijn blij dat we ons nu kunnen richten op de toekomst. Dit geeft de sporters rust en we gaan dan nu ook vol goede moed door tot aan de Olympische Winterspelen van 2022.'

De schaatsers die in het seizoen 2019/2020 onderdeel uitmaken van Team easyJet zijn; Arjan Stroetinga, Bob de Vries, Carien Kleibeuker, Dennis Stam, Elisa Dul, Irene Schouten, Jordy Harink, Jorrit Bergsma, Kelly Schouten, Marijke Groenewoud, Robert Bovenhuis en Tjerk de Boer.

De sporttechnische staf bestaat uit: Arjan Samplonius, Durk Fabriek, Erik Wink, Jelmer Bil, Jillert Anema, Lammert Schoonhoven.

Jeroen Mirck

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken