Vasco Consult hoofdsponsor van waterpolo-dames

Vasco Consult hoofdsponsor van waterpolo-dames
 • Sponsoring
 • 18 jun 2019 @ 10:42
 • 13284 x gelezen
 • Link
 • Jeroen Mirck
  Jeroen Mirck

  Redacteur
  MarketingTribune
 • SportSponsorshipZakelijkCustomer Journey

Vasco Consult is tot en met de Olympische Spelen in Parijs van 2024 sponsor van de KNZB. Beide partijen tekenden maandag bij het KNZB-bad in Zeist een deal voor de komende 5,5 jaar, betreffende de waterpolo-dames en Team24.

Team24 is een groep van zes getalenteerde zwemmers die zich met een intensief en op maat gesneden begeleidingspakket voorbereidt op kwalificatie voor de Olympische Spelen in 2024. Naast een financiële bijdrage zal Vasco Consult ook kennis inbrengen bij de teamprocessen rondom zowel de waterpolodames als Team24, onder meer in de vorm van inspiratiesessies en interessante sprekers.

Processen verbeteren

'Samen met onze opdrachtgevers zetten wij elke dag stappen om bedrijfsprocessen te verbeteren en projecten beter te laten verlopen', zegt Ruben Uppelschoten van Vasco Consult. 'Als mensen samenwerken, een gemeenschappelijk doel hebben en tussenliggende succesjes vieren, lukt dat. De vergelijking met waterpolo is daarmee eenvoudig te maken. Elke dag heel hard trainen om individueel, maar vooral ook als team beter te worden. Met een duidelijk doel: een fantastische prestatie neerzetten in Tokio en Parijs. Het is mooi dat onze paden elkaar juist op dit moment kruisen. We kunnen elkaar versterken, inspireren en succesvol laten zijn. We zien de samenwerking als een brug naar succes.'

Robin van Galen, commercieel directeur KNZB: 'Met de komst van Vasco Consult hebben we alweer een betrokken sponsor gevonden binnen het, steeds groter groeiende, partnerbestand van de KNZB. Vasco Consult is gespecialiseerd in bedrijfsprocessen en teamwork. Dat geeft dit partnership ook een inhoudelijke component. Vasco kan onze sporters, trainers en staf ondersteunen bij het behalen van hun doelen.'

Water Polo Trophy

Vasco Consult zal voor het eerst voor het publiek zichtbaar zijn tijdens de Vasco Consult Water Polo Trophy in Rotterdam, voorheen de Dutch Water Polo Trophy. Het bedrijf is de naamgever van het toernooi dat van 1 tot en met 3 juli in Rotterdam wordt gespeeld.

Vasco is een snel groeiend bedrijf dat is opgericht door ervaren professionals uit de telecomwereld. Het heeft een methode ontwikkeld waarmee op een pragmatische en effectieve manier de customer journey in lijn wordt gebracht met de bedrijfsprocessen. Dit leidt op korte termijn tot meer tevreden klanten en een verbetering van het bedrijfsresultaat. 'Niet door het schrijven van dikke rapporten, maar door het te doen', aldus Vasco Consult.

Jeroen Mirck

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

 • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken