OneFit: onbeperkt live les tijdens corona

OneFit: onbeperkt live les tijdens corona
 • Sponsoring
 • 20 apr 2020 @ 12:43
 • 11544 x gelezen
 • Link
 • Sjaak Hoogkamer
  Sjaak Hoogkamer

  hoofdredacteur
  MarketingTribune
 • Sport

Samen met nationale partners biedt het digitale sportplatform OneFit Live aan: een oplossing voor de economische gevolgen voor sportstudio’s en sportinstructeurs.

Digitaal sportplatform OneFit biedt vanaf maandag 20 april, samen met de bij hen aangesloten sportstudio’s en sportinstructeurs, onbeperkte live sportlessen zoals yoga, HIIT en dans aan via de app en website.

Sporten zoals men gewend is, maar dan live vanuit de woonkamer, tuin of balkon. Hiermee komt het platform met een oplossing voor alle OneFit-leden en voor iedereen die nu thuis fit wil blijven, voor het stilvallen van de sportlessen in sportstudio’s door de coronacrisis.

Iedereen kan tegen een gereduceerd tarief fit en gezond blijven. Én krijgen gym en studio’s de mogelijkheid om op een alternatieve manier hun werkzaamheden en inkomsten voort te zetten

‘De genomen maatregelen tegen het coronavirus begrijpen wij volledig. De gezondheid van iedereen staat nu voorop. Helaas betekent dit wel dat veel sportstudio’s en sportinstructeurs zonder inkomsten zitten. Waar wij als gehele branche economisch de gevolgen van ondervinden. Achter de schermen hebben wij daarom samen met studio’s, trainers en members de afgelopen weken hard gewerkt om toch via livestreams, sportlessen te kunnen blijven aanbieden. Zo kan iedereen tegen een gereduceerd tarief fit en gezond blijven. Én krijgen gym en studio’s de mogelijkheid om op een alternatieve manier hun werkzaamheden en inkomsten voort te zetten,’ legt Sabine Bartelse - van Zeijl, Head of Marketing van OneFit uit.

Onbeperkt toegang

Vanaf 20 april kan iedereen via de OneFit-app of website zich aanmelden om de live lessen te volgen. Voor de huidige gebruikers van het platform biedt dit de mogelijkheid om hun normale sportlessen voort te zetten met hun vertrouwde en favoriete sportinstructeurs en zo tegelijkertijd hun sportstudio en sportinstructeur financieel te steunen in deze periode. Daarnaast krijgen gebruikers onbeperkt toegang tot alle sportlessen en workouts die beschikbaar zijn via OneFit. Dit zijn in totaal enkele honderden sportlessen, aangeboden via de aangesloten partners door heel Nederland. ‘Het is belangrijk om ook in deze periode fit te blijven. Wij willen nieuwe en bestaande members de mogelijkheid bieden om ook eens een andere sportles of workout uit te proberen. Zo houden we het thuis sporten met elkaar leuk en uitdagend en steun jij als gebruiker tegelijkertijd lokale sportstudio en sportinstructeur in deze periode.’

Gratis proefperiode

Iedereen kan zich vanaf vandaag inschrijven voor een gratis proefperiode van zeven dagen via de OneFit-app en one.fit.

 

 

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


 • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken