VKV Groep verlengt partnership met Sparta

VKV Groep verlengt partnership met Sparta
  • Sponsoring
  • 14 mrt 2016 @ 08:01
  • Link
  • Redactie Sponsoring
    Redactie Sponsoring

    Redactie
    MarketingTribune
  • PartnershipVoetbal

De VKV Groep verlengt zijn Official Business Partnership met voetbalclub Sparta Rotterdam. De spelers en staf van de Kasteelclub zullen hierdoor ook de komende twee jaar exclusief rijden in Renault-modellen die door de dealer van onder meer regio Rijnmond worden geleverd. De operational lease wordt net als de voorgaande jaren verzorgd door Lease2Move.

Chris Visscher, algemeen directeur van de VKV Groep: 'We zijn een autodealer met vestigingen door heel Nederland maar met een sterke focus op Rotterdam. Het is dan ook erg mooi dat we onze samenwerking met een echte Rotterdamse voetbalclub kunnen continueren. Sparta heeft dit seizoen laten zien dat je met een optimale mix van talent, ervaring, goede faciliteiten en een uitstekende begeleiding en coaching tot geweldige prestaties kunt komen. Dit is iets dat we met de VKV Groep ook nastreven.'

De nieuwe Renault-modellen Espace, Mégane en Talisman gaat volgens VKV Groep bijdragen aan het eigen succes én dat van Sparta, met als aanstaande introducties van onder meer de nieuwe Mégane Estate en Scénic.

Dave van der Meer, Manager Commerciële Zaken van Sparta: 'Wij zijn ontzettend verheugd over de voortzetting van de relatie tussen de VKV Groep en Sparta Rotterdam. Dat wij in een dergelijk vroeg stadium al duidelijkheid hebben over de continuering zegt iets over de vertrouwensband tussen beide partijen. Renault en Sparta Rotterdam hebben samen een mooi verleden en nu ook een mooie toekomst. Ik sluit me daarom van harte aan bij de woorden van Chris Visscher, Sparta en de VKV Groep is een perfecte match.'

De VKV Groep viert dit jaar haar 90 jarig jubileum en is dealer van de merken Renault, Nissan en Dacia. Het dealerbedrijf heeft vijftien vestigingen in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Spijkenisse en Midden-Nederland en behoort daarmee tot de vijftien grootste dealerholdings van Nederland. De VKV Groep is bovendien importeur van Infiniti in Nederland.

Sparta Rotterdam, opgericht op 1 april 1888, is met 127 jaar de oudste betaald voetbalclub in Nederland. Sinds 1916 heeft de club haar stadion ‘Het Kasteel’ gevestigd in de Rotterdamse wijk Spangen. In het roemrijke verleden wist Sparta zesmaal beslag te leggen op de landstitel. De KNVB Beker werd driemaal gewonnen. De club is als koploper van de Jupiler League momenteel hard op weg naar een terugkeer in de Eredivisie.

Redactie Sponsoring

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/sponsoring biedt essentiële achtergrondinformatie over de Nederlandse sponsorindustrie. Voor decisionmakers, zowel in het bedrijfsleven als bij organisaties op sport, cultureel, entertainment, media en maatschappelijk gebied.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken