Website ComputerTotaal wordt one-stop-shop

Website ComputerTotaal wordt one-stop-shop
  • Media
  • 24 sep 2013 @ 08:41
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • PrintOnline

Met een RTV-campagne lanceert IDG de vernieuwde website van haar tijdschrift ComputerTotaal in Nederland. De nieuwe site van het grootste computermagazine van de Benelux biedt gebruikers "toegankelijke informatie over technologie die het leven leuker en gemakkelijker maakt", aldus de uitgever.

De lancering van het vernieuwde ComputerTotaal.nl betekent een verbreding van de doelgroep van IDG Nederland. Niet alleen tech-enthousiastelingen, ook de tech-beslissers moeten voortaan hun weg op het platform weten te vinden.

Het vernieuwde online platform van ComputerTotaal biedt de consument een one-stop-shop met reviews, how to’s en nieuws over consumentenelektronica. Computers, mobiele telefoons, tablets en gadgets horen bij ons dagelijks leven. Maar hoe haal je meer uit de apparaten die je al hebt? De site focust zich op oplossingen en het bieden van meer gebruiksgemak, met laagdrempelige en praktische stappenplannen, workshops, cursussen en tests: allemaal zeer toegankelijk en zonder nadruk op irrelevante tech-talk.

Een belangrijke toevoeging van de nieuwe site is een laagdrempelige vraag- en antwoordmodule, waar iedereen vragen kan stellen en gemakkelijk antwoorden vindt. Niet alleen de website is volledig nieuw (in html5 gebouwd en voorzien van responsive design), ook de apps van MacWorld en ComputerTotaal hebben een make-over gekregen, net zoals de iPad- en Android-app om het magazine op te lezen.

Robert van Loon, directeur en uitgever van IDG Nederland: “Met deze site laten we zien dat technologie onderdeel is van ons dagelijks leven. We schrijven praktisch en oplossingsgericht over consumententechnologie in een taal die voor iedereen toegankelijk is. Technologie is niet meer voor nerds, het zit via je smartphone in je broekzak. Met zo’n smartphone kun je nog veel méér dan je denkt: die informatie vind je bij ons. Ook commercieel gezien heeft de website een verbeterslag gemaakt. Adverteerders vinden op de website meer dan genoeg ruimte om hun verhaal te vertellen.”

Het vernieuwde ComputerTotaal biedt ook ruimte voor abonnees die het magazine digitaal willen lezen. Zij kunnen vanaf nu het magazine gratis downloaden op hun tablet via de Apple- en Android-app. Binnenkort wordt het ook de aankoop mogelijk van losse digitale edities, losse artikelen, specials, koopgidsen en dossiers.



Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken