DeepFM bestaat 10 jaar en ondergaat make-over

DeepFM bestaat 10 jaar en ondergaat make-over
  • Media
  • 2 jan 2015 @ 08:02
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • OnlineRadio

Online dance radiostation DeepFM bestaat 10 jaar en om dat te vieren is het radiostation compleet vernieuwd. Per 1 januari is een nieuwe website gelanceerd, de programmering gewijzigd en een nieuw jingle-pakket in gebruik genomen.

De nieuwe website van DeepFM is volledig geschikt voor desktop, tablet en smartphone en heeft een unieke opzet. “We hebben gekozen voor een website die ieder moment van de dag de meest actuele berichten van onze online community toont. Door continu alle social media van onze dj’s, artiesten en luisteraars te indexeren, zijn we in staat om altijd verse content te tonen die relevant is voor de DeepFM luisteraar. Hiermee bereiken we onze doelgroep meer en vooral beter.” Aldus Robert de Loor van DeepFM.

Gewijzigde programmering

Naast een nieuwe website wijzigt DeepFM ook de avondprogrammering. Nieuw in de programmering is Club Millennium. Dit is een hitmix met tracks uit de jaren rond het millennium, gemixt door Gertjan Kuipers. Hij heeft in het verleden Bond van Doorstarters mixen en de Veronica’s Top 1000 Megamix voor zijn rekening genomen. Daarnaast is na 4 jaar afwezigheid DJ Faro terug met Faro In The Mix. Faro was in het verleden ook te horen op ID&T Radio. Verder voegt DeepFM met Forward Moving Energy een nieuwe stijl toe aan de programmering. Op zaterdagavonden gaat The Architect melodieuze hardstyle met een stevige bass draaien. Hiermee gaat een langgekoesterde wens van vele fans in vervulling.

Nieuwe vormgeving voor DeepFM

Per 1 januari heeft DeepFM een nieuw jingle-pakket in gebruik genomen. Dit pakket is custom made geproduceerd door Fast4ward Productions in Hilversum. Robert de Loor van DeepFM.: 'Het afgelopen jaar is onder leiding van branddeveloper Bart Thimbles gewerkt aan het fundament voor de toekomst van DeepFM. Het doel was een blauwdruk voor de identiteit en daarbij horende sound van DeepFM. Een voortvloeisel daarvan is ons nieuwe jinglepakket, wat Fast4ward Productions naar volle tevredenheid heeft geproduceerd.'

Over DeepFM

DeepFM is al 10 jaar het station waar je uitsluitend de beste dance-muziek hoort. Het station is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot het meest toonaangevend digitale radio-station van Nederland.

www.deep.fm

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken