Disney Channel produceert kookprogramma Jonge Garde

Disney Channel produceert kookprogramma Jonge Garde
  • Media
  • 24 sep 2015 @ 09:42
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • TelevisieDoelgroepFoodInspiratie

Disney Channels Benelux kondigt de productie aan van een nieuwe lokale tv-serie. Na de succesvolle voetbalserie Goalmouth gaat vanaf 26 oktober 'Disney Jonge Garde' van start op het Disney-kanaal. De serie over een kookschool wordt zowel in Nederland als Belgie uitgezonden. In Nederland is de serie te zien van maandag tot en met donderdag vanaf half vijf.

De Kookschool is een exclusieve kook- en horeca-opleiding, waar leerlingen worden klaargestoomd voor een carrière in het restaurantleven. Sophie, Thomas, Levi, Marie-Elise, Caroline en Aram beginnen vol goede moed, maar naast koken is er veel meer te leren. De groep nieuwe leerlingen moet samenwerken om het hele jaar door de beste resultaten te behalen. En dat onder het toeziend oog van de strenge directrice mevrouw Mastoer en de andere docenten. Lukt het iedereen om de top te halen en alle opdrachten te halen?

'Een van de belangrijkste strategieën voor Disney Channel Benelux is het investeren in locale content ter aanvulling van series en programma’s die in de VS en andere Europese landen wordt geproduceerd', zegt Gustavo Branger, Vice President van Disney Channel Benelux. 'De inhoud van de serie verbindt zowel het Nederlandse als Belgische publiek met elkaar door middel van alle herkenbare, spannende en grappige verhalen binnen de kookschool. Na het succesvolle Goalmouth, kijken we er gigantisch naar uit om af te trappen met de nieuwe televisieserie Disney Jonge Garde. We zijn zeer verheugd om lokale content te produceren met een jonge en enthousiaste groep mensen in samenwerking met Tuvalu Media, een fantastische productiemaatschappij.'

Disney Jonge Garde is een die het leven van jongeren op een school toont. Daarin natuurlijk veel grappige momenten, drama, geheimen, stiekeme liefdes en de allerlekkerste gezonde gerechten. Jonge Garde bestaat uit 27 afleveringen van ieder 11 minuten. De kijker krijgt de kans meer geheimen te ontdekken of een kijkje achter de schermen te nemen via het officiele Disney Channel YouTube-kanaal en de officiele website van Disney Channel Nederland.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 34 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. Disney Channel is te ontvangen via Caiway (kanaal 53), CanalDigitaal (kanaal 66), KPN (kanaal 19), Telfort (kanaal 19), XS4ALL (kanaal 19) en Ziggo (kanaal 27).

Tuvalu Media is één van de vijf grootste film- en televisieproducenten van Nederland en bekend van programma’s als Ali B. Op Volle Toeren, Maestro, Freeks Wilde Wereld en DNA Onbekend. Tuvalu is daarnaast actief op on-line video en YouTube in het bijzonder met eigen kanalen zoals PaardenpraatTV en Vol Gas met Joey.  



Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken