Ziggo biedt in Den Haag gratis wifi tijdens WK Hockey en WK Voetbal

Ziggo biedt in Den Haag gratis wifi tijdens WK Hockey en WK Voetbal
  • Online
  • 3 jun 2014 @ 12:27
  • Link
  • Redactie Online
    Redactie Online

    Redactie
    MarketingTribune
  • KlantenserviceMobile

Ziggo biedt in de maanden juni en juli gratis wifi aan voor bewoners en bezoekers in drukbezochte gebieden in Den Haag. Tijdens het WK Hockey, dat in Den Haag gehouden wordt, activeert Ziggo op circa 500 straatkasten in de stad een extra public wifinetwerk voorzien van de speciale naam 'Ziggo_gratis_WK_Wifi'. Daarmee hebben bezoekers en supporters in Den Haag vrij toegang tot het internet.

Ook tijdens het WK Voetbal zullen deze 500 Wi-Fi-punten gebruikt kunnen worden door de bezoekers en inwoners van Den Haag. Ook kunnen de bezoekers van het Copa Village -hét epicentrum van het WK 2014 op het strand van Scheveningen- op een groot scherm live genieten van de wedstrijden van het WK Voetbal of gebruikmaken van het internet via het daarvoor speciaal ingerichte Wi-Fi netwerk. Tijdens het WK wordt het strand van Scheveningen omgetoverd tot hét WK-oord van Nederland: één maand lang muziek, dans, feest, activiteiten en natuurlijk voetbal! Ziggo is een van de sponsoren van dit evenement.

Uitbreiden netwerk
Ziggo investeert in haar Wi-Fi-netwerk, met als resultaat circa 1,2 miljoen WifiSpots via Ziggo klanten. Ziggo wil de dienstverlening voor zijn klanten verder uitbreiden naar drukke publieke locaties zoals stadscentra. Als eerste heeft Ziggo in februari dit jaar de dekking in de gemeente Den Haag voor haar klanten uitgebreid door op 500 straatkasten in het centrum van Den Haag professionele WiFi opstelpunten voor Wifispots te installeren. Daarvóór heeft Ziggo in samenwerking met de gemeente Den Haag vanaf oktober 2013 publiek Wi-Fi in een aantal Haagse wijken verzorgd, waar ook gebruik wordt gemaakt van bestaande Ziggo straatkasten en bekabeling.

Niet gebruikers
Het public-Wi-Fi netwerk op de 500 straatkasten is open en biedt ook niet-Ziggo gebruikers toegang tot het Internet. Iedere gebruiker krijgt pas toegang tot het internet nadat hij/zij, op de startpagina, akkoord gaat met de algemene gebruikersvoorwaarden van de dienst.

 

Redactie Online

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken