Seed Valley kiest voor Mensch

Seed Valley kiest voor Mensch
 • Bureaus
 • 19 dec 2016 @ 11:46
 • 10866 x gelezen
 • Link
 • Redactie Bureaus
 • PitchesCampagnesPromotie

Reclamebureau Mensch is na een korte pitch met twee andere bureaus aan de slag gegaan voor Seed Valley. Momenteel zijn beide partijen in de fase van conceptontwikkeling voor een campagne om studenten te interesseren voor een carrière in zaadveredeling.

'Mens en plant, ze kunnen niet zonder elkaar. Zuurstof, voedsel, kleding, brandstof. Planten zijn een belangrijk maatschappelijk onderwerp, maar het verkoopt slecht onder jongeren. Ziehier de mooie taak aan creatief bureau Mensch', meldt het bureau.

Nederland staat aan de top van de zaadveredeling, maar niemand die het weet. Om daar verandering in te brengen start Seed Valley met een campagne waarin studenten worden uitgedaagd om na te denken over een carrière in het zaad.

Seed Valley is de thuisplaats van innovatieve bedrijven die continu betere zaden ontwikkelingen voor de markt van groenten en bloemen. Hier wordt ‘groene software’ ontwikkeld die bepaalt hoe een tomaat smaakt, of een krop sla resistent is tegen ziektes en welke kleur of grootte een bloem heeft.


Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.
 • Abonneren

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken