Full-service bureau Brand Creatives start 2023 met eigen foto- en videostudio

Full-service bureau Brand Creatives start 2023 met eigen foto- en videostudio
  • Bureaus
  • 17 jan 2023 @ 11:48
  • Link
  • Michiel van Zaane
    Michiel van Zaane

    Allround Redacteur
    BBP Media
  • Geen tag

2022 was een vruchtbaar jaar voor creatief bureau Brand Creatives. Terwijl het volledige kantoor is verhuisd en verbouwd, groeide het team van 8 naar 17 creatives en ontving meerdere nominaties en onderscheidingen. Het bureau is uitgebreid met een volledige videostudio.

Het team van Brand Creatives blikt zeer tevreden terug op het afgelopen jaar. De verhuizing en daarmee uitbreiding van het huidige kantoor stond al even op de planning, maar ging in de herfst eindelijk van start. ‘We groeiden uit onze jas op onze huidige plek. We mochten maar liefst 9 nieuwe creatives in ons team verwelkomen. Daarnaast wilden we onze diensten verder uitbreiden door, naast de fotostudio, ook een videostudio toe te voegen. Dit maakt het mogelijk om grotere en volledige producties en campagnes van concept tot complete oplevering in design, fotografie en video te ontwikkelen voor onze klanten’ aldus Benn Bus, eigenaar van Brand Creatives.

Prijzen en nominaties
Elk jaar werkt het bureau aan een ludieke campagne. Eind augustus kwam een uiting van het bureau nog in opspraak. Samen met opdrachtgever Easy Toys, bedachten ze rondom de Formule -1 races in Zandvoort een ludieke uiting over de Tarzanbocht. De uiting toonde een seksspeeltje, de Tarzan, met de tekst: ‘De Tarzanbocht, de enige bocht die je echt goed moet nemen’. De inhaker leverde het bureau 2 nominaties op voor de SAN Accent Awards. , een prijs van, voor en door adverteerders voor hun bijdrage aan het marketing-communicatie vak. Naast deze nominaties is het bureau uitgeroepen tot 2e beste full-service bureau van Nederland door Fonk150, een ranking op basis van klanttevredenheidonderzoek. Brand Creatives ontving tenslotte een FD Gazelle voor één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Ambitie 2023
Voor 2023 heeft Benn Bus een duidelijke koers. ‘We zijn afgelopen jaren zo hard gegroeid, dat we komend jaar uittrekken om deze groei, de uitbreiding en onze diensten te optimaliseren. Klinkt minder sexy, maar het is wel belangrijk voor de continuïteit en stabiliteit van het bedrijf. We zullen ons richten op verdere groei, versterken van de huidige samenwerkingen en waar mogelijk nieuwe klanten toevoegen.’

Michiel van Zaane

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken