Bureaus Content Marketing

Content marketing, een markt van professionals

Bedrijfsmedia, customer media, content marketing… een vakgebied dat zich snel ontwikkelt en razendsnel groeit; een vakgebied voor ambiteuze mediamensen en communicatiedeskundigen. Uitdagend met veel kansen en mogelijkheden. Bij grote merken en bij bedrijven die de media in de verschillende communicatiekanalen verzorgen.

In deze sector opereren steeds meer professionele bureaus die zich bezighouden met de strategie achter vele vormen van customer media en met de totstandkoming ervan. Veel van deze bureaus beschikken over een team van communicatieprofessionals die zich hebben bekwaamd in de vele strategische kanten van contentmarketing. In dit hoofdstuk een overzicht van relevante producenten van content marketing.

Hoewel dit overzicht met de grootst mogelijke zorg is samengesteld pretenderen we geenszins om compleet te zijn. Bedrijven die van mening zijn dat ze ook in deze lijst thuishoren kunnen zich richten tot content@marketingtribune.nl.

Een aantal bedrijven heeft zich georganiseerd binnen Platform Content, de branchevereniging van contentmarketingbureaus. U kunt ook terecht op www.platformcontent.nl.

Size: 149.2K bytes Modified: 13 February 2017, 10:37

Bureaus Interactief

Relevante bureaus interactieve-marketingcommunicatie

De interactieve-marketingindustrie is een snel groeiende sector binnen marketing communicatie die nauw verwant is met content marketing. Daarom geven we in deze uitgave een overzicht van bureaus die interactieve marketing als een belangrijke hoofdactiviteit hebben.

We pretenderen geen complete lijst te publiceren. De lijst is met zorg samengesteld op basis van openbare branchegegevens en deelnemers aan en winnaars van diverse awardfestivals.
Wanneer bureaus ontbreken dan willen we daarvan graag op de hoogte worden gesteld.

Size: 73.9K bytes Modified: 22 July 2013, 13:39

Communicatiebureaus

Size: 31.5K bytes Modified: 22 July 2013, 13:39

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


  • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken