Brancheverenigingen

Custo  

Custo

Custo verenigt de toonaangevende Belgische 'customer media' bureaus binnen de sector als gelijkgestemde collega's, met één visie en één gezamenlijk doel: Content Marketing de plaats geven die het verdient als een volwaardig, creatief en professioneel marketinginstrument. Vanuit hun achtergrond in customer publishing weten de elf Custo-leden immers als geen ander hoe ze relevante en engagerende content kunnen creëren.

custo.be/nl/
 
DDMA  

DDMA

DDMA is dé branchevereniging voor data en marketing, met als doel om de branche naar een hoger niveau te brengen. De ruim 330 leden van DDMA brengen en delen kennis over de inzet van data en technieken om relevant te kunnen communiceren met hun doelgroepen. Daarom organiseren wij met en voor onze leden onderzoeksprogramma's, netwerk- en kennisbijeenkomsten. Het team van juristen adviseert de leden en de branche over de ontwikkelingen in de wetgeving. Ook geeft de DDMA de branche een stem richting de stakeholders in Den Haag en Brussel met betrekking tot de ontwikkeling van een duurzame data-economie.

ddma.nl
 
ICMF  

ICMF

The ICMF is the International Content Marketing Forum, dedicated to promoting and showcasing the value of content marketing as an integral part of a brands marketing mix. Globally the size of the market is estimated to be worth in excess of £10 billion.

icpfonline.org
 
Logeion  

Logeion vakgroep Bedrijfsjournalistiek

De vakgroep Bedrijfsjournalistiek is één van de vakgroepen van Logeion en bestaat sinds 2004. De leden van deze groep zijn allemaal communicatieprofessionals met ervaring in of affiniteit met bedrijfsmedia.

logeion.nl
 
Platform Content  

Platform Content

Platform Content is de brancheorganisatie van bureaus die gespecialiseerd zijn in het produceren én distribueren van content.

platformcontent.nl

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert


  • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken