Brancheverenigingen

Custo  

Custo

Custo verenigt de toonaangevende Belgische 'customer media' bureaus binnen de sector als gelijkgestemde collega's, met één visie en één gezamenlijk doel: Content Marketing de plaats geven die het verdient als een volwaardig, creatief en professioneel marketinginstrument. Vanuit hun achtergrond in customer publishing weten de elf Custo-leden immers als geen ander hoe ze relevante en engagerende content kunnen creëren.

custo.be/nl/
 
DDMA  

DDMA

DDMA (Dutch Dialogue Marketing Association) is de branchevereniging voor dialoogmarketing. Wij bieden deskundig en praktisch advies aan onze 275 leden die in hun dagelijkse werkzaamheden de dialoog aangaan via datadriven marketing met haar (potentiele) klanten.

ddma.nl
 
ICMF  

ICMF

The ICMF is the International Content Marketing Forum, dedicated to promoting and showcasing the value of content marketing as an integral part of a brands marketing mix. Globally the size of the market is estimated to be worth in excess of £10 billion.

icpfonline.org
 
Logeion  

Logeion vakgroep Bedrijfsjournalistiek

De vakgroep Bedrijfsjournalistiek is één van de vakgroepen van Logeion en bestaat sinds 2004. De leden van deze groep zijn allemaal communicatieprofessionals met ervaring in of affiniteit met bedrijfsmedia.

logeion.nl
 
Platform Content  

Platform Content

Platform Content is de brancheorganisatie van bureaus die gespecialiseerd zijn in het produceren én distribueren van content.

platformcontent.nl

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events
  • ✔ Gratis tablet versie

  • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken