'Hoogwaardige, virusvrije erotiek' op Tintl

'Hoogwaardige, virusvrije erotiek' op Tintl
  • Online
  • 12 sep 2016 @ 10:51
  • Link
  • Redactie Online
    Redactie Online

    Redactie
    MarketingTribune
  • Geen tag

Beate Uhse lanceert vandaag Tintl, een nieuwe digitaal erotisch platform waarop consumenten onbeperkt erotische films kunnen kijken voor een vaste, lage prijs. Het voordeel ten opzichte van het gratis aanbod via internet is volgens Het grootste erotiekconcern van Europa moest onder juridische druk van het Amerikaanse Netflix afzien van de naam Sexflix. Tintl is geschikt voor televisie, laptop, tablet en smartphone en gaat 9,99 euro per maand kosten.

Bij de start zijn via het platform ruim 1600 films te zien. Op termijn komt de complete catalogus van Beate Uhse beschikbaar voor de abonnees, maar zijn ook de nieuwste kaskrakers van de bekende studio’s direct te zien. Op Tintl zijn alleen kwaliteitsfilms in hd-kwaliteit te zien van bekende labels. De films worden niet onderbroken door reclame en zijn gegarandeerd virusvrij. En daar schuilt hem volgens directeur Serge van der Hooft ook een deel van de kracht in. 'De vraag naar kwalitatief goede erotische films via internet neemt al jaren toe. 'Maar wie hier op internet naar zoekt komt terecht in een doolhof van amateuristische rotzooi, dubieuze sites, abonnementen waar je niet meer vanaf komt en zelfs besmettingen met virussen.' 

All you can eat
De dienst werkt volgens het model waar Spotify (onbeperkt muziek) en Netflix (onbeperkt films en series) ook mee werken: ‘All you can eat’ voor minder dan tien euro per maand. Maar Tintl is ook ‘Easy in, easy out’: een abonnement wordt in een wip afgesloten en is de eerste maand gratis. De dienst is per maand opzegbaar.

De dienst is op een computer te bekijken, maar ook op telefoons en tablets. Momenteel wordt in binnen- en buitenland gesproken met kabelmaatschappijen over de opname van Tintl in het aanbod, zodat de films ook op de televisie te bekijken zijn. Tintl gaat van start in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Andere Europese landen volgen kort daarna. 'Maar als het aanslaat zijn landen buiten Europa ook een optie. Een platform als dit kent geen grenzen', aldus Van der Hooft. 

Redactie Online

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken