Vertrouwd kantoor krijgt nieuwe naam: Huijskens Sassen Communications

Vertrouwd kantoor krijgt nieuwe naam: Huijskens Sassen Communications
 • Bureaus
 • 1 sep 2021 @ 08:43
 • 10816 x gelezen
 • Link
 • Michiel van Zaane
  Michiel van Zaane

  Allround Redacteur
  BBP Media
 • Geen tag

Per 1 september is Huijskens Sassen Communications de nieuwe naam van corporate communicatieadvieskantoor Huijskens Communications. Clemens Sassen, die sinds maart 2018 als partner aan het kantoor verbonden is, en Charles Huijskens zijn samen eigenaar van Huijskens Sassen.

‘Ik ben ervan overtuigd dat Clemens als mede-eigenaar een cruciale rol zal spelen bij de verjonging en vernieuwing van ons kantoor,’ aldus Charles Huijskens. ‘Deze belangrijke stap is goed nieuws voor de toekomst van ons kantoor, voor onze collega’s en onze klanten.’ Het team van Huijskens Sassen Communications adviseert klanten op het gebied van PR en corporate communicatie. Door de jaren is het kantoor gespecialiseerd in financiële communicatie, crisiscommunicatie en litigation-PR. Huijskens Sassen Communications zet actief in op de innovatie en digitalisatie van traditionele PR- en communicatieactiviteiten.

‘In de bijna 30-jarige bestaansgeschiedenis van dit kantoor is de vraag naar PR- en communicatieadvies nog altijd onverminderd groot. Wel is het politieke bestel en het medialandschap sinds de jaren negentig sterk veranderd en gediversifieerd. De consument neemt het nieuws sneller en via steeds meer kanalen tot zich. Dat vraagt om voortdurende innovatie van communicatieadviseurs, zodat wij onze cliënten van waardevol advies kunnen blijven voorzien. De opkomst van data-driven PR en geautomatiseerde monitoringsystemen zijn praktische voorbeelden van digitale verandering in ons vakgebied. Wij willen ons in de markt onderscheiden door met nieuwe technieken bestaande PR-diensten als eerste te verbeteren’, aldus Charles Huijskens.

Bestaansrecht
‘Ik ben trots om vanaf vandaag ook in naam aan dit bureau verbonden te zijn. Ons doel voor de komende jaren is om de gedegen reputatie die dit kantoor heeft opgebouwd verder te versterken. Dat willen we doen door specialisten aan ons team te binden die nieuwe kennis en ervaring meebrengen. Hierdoor wordt het mogelijk om steeds aanvullende diensten te leveren en zullen we ook in de toekomst evengoed in staat zijn om onze cliënten te bedienen. Het vakgebied verandert, zoals Charles omschreef, in hoog tempo. Ons kantoor heeft bestaansrecht zolang we blijven inspelen op vernieuwing’, aldus Clemens Sassen.

Foto: Clemens Sassen (l) en Charles Huijskens.

Michiel van Zaane

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events


 • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken