Stilte voor de storm op circuit Zandvoort

Stilte voor de storm op circuit Zandvoort
  • Algemeen
  • 13 nov 2019 @ 08:56
  • Link
  • Sjaak Hoogkamer
    Sjaak Hoogkamer

    hoofdredacteur
    MarketingTribune
  • Automotive

Tussen alle perikelen rondom stikstofdiscussies, de benodigde vergunningen, zandhagedissen en rugstreeppadden wordt het circuit Zandvoort niet alleen verbouwd voor de komst van Formule 1, maar ook voor de allereerste EV (Electric Vehicle) Experience.

Ofwel een overzicht van het actuele aanbod van elektrische voertuigen van vrijdag 21 tot en met zondag 23 feb 2020. Op deze dagen heeft de consument de mogelijkheid tot het maken van proefritten op het circuit en het bezoeken van workshops over alle facetten van elektrisch rijden. Het net verbouwde circuit opent voor het eerst haar deuren voor de EV Experience.

Op de EV Experience op circuit Zandvoort kunnen zakelijke rijders en consumenten testrijden en alles te weten komen over de voordelen van elektrisch rijden

Geen brullende motoren en benzinedampen, maar voorbij zoevende EV’s, E-Bikes, scooters en steps. Pitboxen worden omgebouwd tot Pop Up stores waar automerken en toeleveranciers hun eigen garage ter beschikking hebben om uitleg te geven over hun nieuwste modellen. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, want de bezoeker kan zelf plaats nemen achter het stuur om te ervaren hoe deze auto’s rijden en welke technologie ze aan boord hebben. Door verschillende workshops van o.a. de Vereniging Elektrische Rijders ontvangen gasten alle kennis om het elektrisch rijden te omarmen.

Alle automerken

Organisator Maarten Pompen: ‘We zorgen dat alle automerken vertegenwoordigd zijn door samen te werken met o.a. importeurs, dealerbedrijven en leasemaatschappijen. Wanneer importeurs bijvoorbeeld niet mee doen, vertegenwoordigen andere partijen hun merken. Op deze manier heeft de bezoeker dus toegang tot het totaalaanbod in de markt.’

De eerste EV Experience vindt plaats van 21 t/m 23 feb 2020. De focus op vrijdag ligt op de zakelijke markt waar de fleetmanager, taximarkt, overheden en bedrijven welkom zijn. In het weekend opent de EV Experience haar deuren voor iedereen met interesse voor of met plannen om de overstap naar elektrisch rijden te willen maken. Alle informatie over het bestellen van Experience Tickets zijn te vinden op www.evexperience.nl.

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl: presenteert en duidt het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken