Mama Media Group haalt financiering op bij MKB Impulsfonds

Mama Media Group haalt financiering op bij MKB Impulsfonds
 • Media
 • 7 jul 2015 @ 10:25
 • Link
 • Redactie Media
  Redactie Media

  Redactie
  MarketingTribune
 • Middelen

Mama Media Group, het mediabedrijf met de focus op jonge gezinnen, kan haar online groei versnellen door middel van additionele financiering, beschikbaar gesteld door het MKB Impulsfonds.

Mama Media Group, opgericht in 2008, beheert diverse websites, waaronder Mama&zo, JM voor Ouders en FabMama en magazines waaronder Fabulous Mama, volledig gericht op (toekomstige) jonge gezinnen. Door middel van een zelfontwikkeld platform, gerelateerd aan haar online diensten, kan Mama Media Group bezoekersprofielen lezen, herkennen en voorzien van relevante content en/of aanbiedingen op basis van eerder bezoekersgedrag.

Mama Media Group is met 1.5 miljoen unieke bezoekers per maand de grootste in haar online segment. De beschikbaar gestelde financiering maakt het mogelijk om de online strategie succesvol uit te voeren en hiermee de leidende positie die de groep heeft te versterken.

Het MKB Impulsfonds verstrekt leningen aan bewezen ondernemingen die toe zijn aan een vervolgstap in hun bedrijfsgroei. Voor de zoektocht naar additionele financiering is Mama Media Group bijgestaan door IMPROVED Corporate Finance, een van de business partners van NEOS Business Finance. NEOS Business Finance is op exclusieve basis verantwoordelijk voor de selectie, kredietbeoordeling en monitoring van door het MKB Impulsfonds te verstrekken leningen.

Alex Stempels, CEO Mama Media Group: “Ik ben onder de indruk van de snelle, professionele en plezierige werkwijze van NEOS Business Finance en onze adviseurs IMPROVED Corporate Finance, wat heeft geleid tot een succesvol financieringsaanvraag die binnen slechts 7 weken was geformaliseerd. Het MKB Impulsfonds is een goed voorbeeld van een nieuwe financieringspartij en partner voor een onderneming als Mama Media Group, daar waar de traditionele banken niet mee kunnen of mogen."

Daniël Timmer, Credit Officer NEOS Business Finance: “Mama Media Group is een solide onderneming met groei potentieel en een aanwinst voor de portefeuille van het MKB Impulsfonds. We danken Mama Media Group en IMPROVED Corporate Finance voor het efficiënte financieringstraject en de plezierige samenwerking.

Frank Verbeek, Managing Partner IMPROVED Corporate Finance: “Groei moet niet getemperd worden omdat traditionele kapitaalverstrekkers niet thuis geven. Bij IMPROVED zijn we blij dat we ondernemers via MKB Impulsfonds wel kunnen helpen. Zo zijn we continu op zoek naar oplossingen.” 

www.mamamediagroup.com
www.mkbimpulsfonds.nl
www.neos.nu
www.improvedcf.com

Redactie Media

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

 • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken