Nieuw op MarketingTribune [RetailRadar] met deze keer: Karwei

Nieuw op MarketingTribune [RetailRadar] met deze keer: Karwei
 • Food-en-retail
 • 18 apr 2018 @ 11:17
 • 25238 x gelezen
 • Link
 • Ernst-Jan Smids
  Ernst-Jan Smids

  Oprichter en directeur
  JUMP!RETAIL
 • TrendsWinkelen

Nieuwe rubriek op MarketingTribune: RetailRadar, het platform dat opmerkelijk en zeer actueel retail-nieuws deelt. Met in deel 1: Karwei in Rotterdam Hoogvliet, waar je met specialisten kan klussen in de nieuwe DIY-Studio.

Bij Karwei in Rotterdam Hoogvliet kun je nu samen met specialisten klussen in een nieuwe Do-It-Yourself-Studio.

Karwei opende op 20 maart 2018 een nieuwe bouwmarkt in Hoogvliet. Naast het klussen kunnen consumenten hier nu ook terecht om inspiratie op te doen voor de inrichting van hun huis. Deze vernieuwde winkel heeft het grootste assortiment kwaliteitsvloeren, designverlichting en wanddecoratie.

Corinne Boekholt, directeur van de Karwei-vestiging zegt het volgende: 'Door onze vernieuwde inrichting zijn we beter in staat de nieuwste trends te tonen en de klant beter te bedienen bij de complete inrichting van het huis. De assortimenten op het gebied van vloeren, wanden, verlichting en raamdecoratie zijn vergroot. Er is een DIY-Studio, waar iedereen terecht kan voor klusvragen, workshops en klusdemonstraties.' 

In de DIY-Studio kun je je eigen kast op maat maken of je brein de creatieve loop laten met andere producten van Karwei. Iedere zaterdag kun je aansluiten bij een gratis workshop stijladvies in de DIY-Studio. Dit advies wordt gegeven door Vanja Santic, een van de huisstylistes bij Karwei Hoogvliet. 

Naast de vestigingen in Amsterdam, Goirle en Uden is de winkel in Rotterdam de vierde in het nieuwe concept. Benieuwd hoe de winkel eruit ziet? Bekijk dan de video die RetailRadar maakte hieronder. Wat is RetailRadar?
RetailRadar is een actueel platform over retail in Nederland, opgezet door Jump! Retail, bureau op het gebied van omnichannel retailmarketing. Via WhatsApp deelt een grote groep aangesloten retail managers en executives opmerkelijke waarnemingen in retailland. Highlights hiervan worden vanaf nu periodiek uitgelicht op Food&Retail van MarketingTribune. Voor meer RetailRadar-berichten en informatie over Jump! Retail, kijk op jumpretail.nl. Aanmelden voor de RetailRadar Whatsapp-dienst? Stuur een mail naar hallo@jumpretail.nl.Ernst-Jan Smids

Laatste reacties

ISMI

van shoppers kopers maken

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 20 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune Events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken