Drie finalisten voor Logeion CommunicatieTalent 2015

Drie finalisten voor Logeion CommunicatieTalent 2015
  • Bureaus
  • 23 nov 2015 @ 08:43
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • PRCommunicatieAwardBekroningenPromotie

Dennis Agusi (Senior Digital Communications Manager bij Philips), Steffie Hoeijmakers (eigenaar van Mi68 Waardecreatie) en Chris Janssen (communicatiestrateeg bij Q&A Communicatie) zijn de drie finalisten van de verkiezing CommunicatieTalent van het Jaar, georganiseerd door beroepsorganisatie Logeion. De drie aanstormende talenten strijden op 28 januari 2016 in Naturalis Biodiversity Center in Leiden om deze ereprijs.

Het is voor de zesde keer op rij dat deze prijs wordt uitgereikt aan een talentvolle jonge communicatieprofessional. De finalisten presenteren zich met een pitch aan de jury en het publiek. De jury is ook dit jaar erg te spreken over het niveau van de finalisten, en voorzien een spannende eindstrijd tijdens de verkiezing. De drie finalisten zijn door de jury beoordeeld op vier criteria: inspiratie, innovatie, impact en eigen bijdrage.

Finalisten voor Communicatieman/vrouw van het Jaar

Al eerder werden de finalisten voor de verkiezing Communicatieman/vrouw van het Jaar bekendgemaakt. Het gaat om Janneke Eigeman (Teamleider Communicatie, Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging), Reint Jan Renes (Lector Crossmediale Communicatie in het Publieke Domein, Hogeschool Utrecht) en Natalja Talitsch (Communicatiemanager Tour de France Utrecht 2015, gemeente Utrecht om de felbegeerde titel Communicatieman/vrouw van het Jaar 2015.

De jury bestaat dit jaar uit de volgende leden: voorzitter Richard van der Eijk (Director Communications & External Affairs Havenbedrijf Rotterdam), Noelle Aarts (Bijzonder hoogleraar Strategische Communicatie Universiteit van Amsterdam, de Logeion-leerstoel, en Persoonlijk hoogleraar Communicatie en Verandering in life science-contexten, Wageningen UR), Jeroen van Seeters (Strategy Director Europe Hill & Knowlton Benelux), Rocco Mooij (hoofdredacteur vakblad Communicatie), Gonda Duivenvoorden (directeur Brainwork Communicatie en programmamanager Communicatie SRM) en Mariëlle Kakebeeke (Brandmanager Yacht).

Vorig jaar werd Jade Wissink gekozen tot CommunicatieTalent van 2014. Wissink werkt als coördinator van de afdeling Communicatie van het waterveiligheidsprogramma Ruimte voor de Rivier van Rijkswaterstaat. Communicatieman van het Jaar 2014 was Ivar Nijhuis, vanwege de excellente communicatie rond de Nuclear Security Summit, in maart 2014, in Den Haag.

De verkiezing van het CommunicatieTalent is een initiatief van vakblad Communicatie, Yacht en brancheorganisatie Logeion

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken