De zomerfavorieten van... Bram van IJsel Smits (De Koffiejongens)

De zomerfavorieten van... Bram van IJsel Smits (De Koffiejongens)
 • Food-en-retail
 • 1 jul 2024 @ 10:18
 • Link
 • Nanny Kuilboer
  Nanny Kuilboer

  Redacteur
  BBP Media - MarketingTribune
 • MarketingInterview

Zon, zee en… schepijs! De zomerse favorieten van Bram van IJsel Smits, Head of Marketing & E-commerce bij De Koffiejongens. In deze nieuwe zomerse rubriek delen we de favoriete zomerse activiteiten, hot spots en guilty pleasures van marketeers

Welk seizoen is het belangrijkst voor De Koffiejongens?
Voor koffie is het precies andersom. Gelukkig drinken mensen het hele jaar door koffie, maar zodra de dagen korter worden en het weer kouder, dan neemt de consumptie flink toe.

Wat zijn de zomertrends voor jouw merk?
IJskoffie is hot tijdens deze warme dagen. We hebben een leuke samenwerking met Rebottled gelanceerd met speciale ijskoffie-glazen bij aankoop van onze koffie. Daarbij hebben we verschillende ijskoffie-recepten ontwikkeld, waaronder eentje geïnspireerd op de viral Dubai-reep.

Wat zijn de plannen op marketinggebied voor najaar 2024 en 2025; gaat er iets veranderen aan de marketingstrategie van De Koffiejongens?
Er staan een hoop mooie dingen op de planning voor de komende maanden. Voor onze koffiecups een nieuwe campagne, activaties en productinnovatie. Daarnaast zijn we ook net gestart met de verkoop van duurzame koffiebonen. Een groot segment binnen koffie dat we nog niet bedienen. maar waar we ook nog een hoop impact kunnen maken op weg naar onze missie: koffie met 0-emissie.

B R A M 'S Z O M E R F A V O R I E T E N

Favoriete zomerdrankje? Een koud Coronaatje met een schijfje limoen in de hals is in elke zomerse setting genieten.
Favoriete ijsje? Bij ons thuis is de keuze altijd: schepijs of ‘kaartijs’. Ik ga voor schepijs. Twee bolletjes als het mag, pistache en yoghurt.
Kamperen of hotel? Agriturismo.
Favoriete barbecuegerecht? Spitskool met Bagna Cauda-saus.
Boek of badminton? Badminton. Strandbedjes. Voetballen. Golfsurfen. Wingfoilen. Skimboarden. Fietsen. Tafeltennis. Garnalen scheppen. Ik hou van lezen, maar stil liggen op een bedje zit er niet in op vakantie.
Favoriete vakantieland? Italia. Sempre Italia. Specifiek Piemonte. Slow food, fantastische wijnen uit Barolo en Barbaresco, heerlijk weer, maar meestal niet té heet.
Natuur of stad? Natuur! Elke zomer proberen we ook altijd een weekje naar de bergen te gaan. Het liefst hoog, met grote rotsachtige vergezichten. Afgelopen jaar waren de gletsjers bij Saas Fee indrukwekkend. Voorheen met kids op de rug, inmiddels geven ze als berggids het tempo aan.
Zwembad of strand? Strand! Eigenlijk is er niets mooier dan de Nederlandse stranden. Bergen aan Zee is mijn favoriet.
Auto of vliegtuig? Italië lukt uitstekend met de elektrische auto.
Fiets of boot? Fiets.
Favoriete zomermerk? Mr Marvis straalt een en al zomer uit. Ik heb lang gewacht met mijn eerste aankopen, maar ben sindsdien helemaal om.
Zomer of winter? Ik ben dol op schaatsen, maar de zomer is toch wel heerlijk. Vroeg licht, laat donker.

 

Nanny Kuilboer

Laatste reacties

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
 • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events

MarketingTribune | Vacatures

Dé plek voor een nieuwe stap in je carrière! Ontvang nieuwe relevante vacatures direct in je inbox:

 

Job Alert

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken